Ekstra Bladet

Alt skal gerne fremstå som idel fryd og gammen

-

beholder altså posten inden for landbrug og fødevarer. Men hvem siger, at han opfører sig mere strikt dér end i Fiskerimin­isteriet?

hvordan FøSenest har Gylle.dk. demonstrer­et, devaremini­steriets styrelser har oprettet et ’servicekon­tor’, der sender rosende grydeklare gratis-artikler ud til pressen, hvor de glider igennem og fremstår som rigtig journalist­ik.

Få dage efter at de har vaeret trykt, bringer styrelsern­e så artiklerne på styrelsern­es Facebook og

de sådan set selv har Twitter uden at naevne, at

fyring som fiskerimin­ister kommer, efter at han med arme og ben har obstrueret den politik på fiskeriomr­ådet, som han var påbudt af et flertal i Folketinge­t. ’Han har løjet for mig både mundtligt og skriftligt’, som DF’s fiskeriord­fører udtrykker det.

skiftevis at misinforme­re og tilbagehol­de oplysninge­r har Lunde ikke alene fået en ’naese’ af Folketinge­t på størrelse med en gyllebehol­der – han har også mistet sin trovaerdig­hed fremover, fordi hans manipulati­on har vaeret så systematis­k. Sidste måned afslørede Berlingske, hvordan Lun

strategier for, des embedsmaen­d i januar lagde

gaettede på, at Løkke i mandags med fyringen kom et nederlag i forkøbet, fordi Lunde skulle have vaeret i samråd igen torsdag.

er, om Løkke ikke også forudser et endnu større brag: En torpedo i form af en rapport om den elendige forvaltnin­g af fiskekvote­r er på vej under vandlinjen med 500 km i timen fra Rigsrevisi­onen. Med kurs direkte mod Lundes tidligere ministeriu­m. Løkke naevner selv rapporten i sin pressemedd­elelse om Lundes fyring. Torpedoen rammer på onsdag, er planen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark