Ekstra Bladet

SMUKFEST DINGLENDE DILLERE OG PATTESTIVE PAGAJER

I . INGEN BLUFAERDIG­HED HER: Der var øl, nøgenhed og dramatik i badesøen – men ingen kvinder med, da årets kanoraes fandt sted på Smukfest

- nick@eb.dk

ansen, var unaegtelig det fysisk staerkeste makkerpar, og på trods af deres påståede blufaerdig­hed var de overbevist­e om, at de ville komme først i mål, da Ekstra Bladet talte med dem, inden løbet gik i gang.

– Vi går selvfølgel­ig ind med forventnin­gen om at vinde. Vi er øvede i at drikke bajere og sejle i kano. Underberge­n kommer af sig selv, så det skal nok gå godt, sagde Søren Gad Hvas, der var skuffet over, at ingen kvinder deltog i konkurrenc­en:

– Det må vaere, fordi de ikke er tilfreds med sig selv. Det kunne vaere sjovt med en herre- og damekonkur­rence eller en blandet. Det ville vaere godt med lidt mangfoldig­hed.

Overilede forsøg

Men sådan skulle det ikke gå.

Hverken hvad angik kvinder eller drømmene om sejr ved søbredden, for selv om de to kammerater lagde sig i front allerede under øldrikning­en og var de første til at slå deres telt op, faldt deres praestatio­n fuldstaend­ig fra hinanden, da de skulle bestige kanoen.

Overilede forsøg gjorde, at den slanke metalbåd kaentrede flere gange, og vandet strømmede ind, så de ikke kunne padle rundt om badebroen.

Og således blev de overhalet af 22-årige Malthe Ring Andersen og 23-årige Jonas Orheld Jensen, der var de

Vi er øvede i at drikke bajere og sejle i kano

første til at haelde bitteren ned i svaelget og dermed kunne maeske sig i opmaerksom­heden fra det hujende publikum.

– Det var jo det, der var planen hele tiden. Vi kører de watt, vi kan, og slår dem på distancen, lød den humoristis­ke kommentar fra den ene sejrherre, Jonas Orheld Jensen.

– Fik I ikke lidt hjaelp af den kaentrede kano, lød et spørgsmål fra den fremmødte presse.

– Man tager det, man kan få, svarede Malthe Ring Andersen.

Det kunne vaere sjovt med en herre- og damekonkur­rence eller en blandet

 ??  ??
 ??  ?? Til tonerne af ’We Are the Champions’ sprøjtede vinderne af raeset, Jonas Orheld Jensen og Malthe Ring Andersen, med champagne og fik blaest konfetti ud over sig.
Til tonerne af ’We Are the Champions’ sprøjtede vinderne af raeset, Jonas Orheld Jensen og Malthe Ring Andersen, med champagne og fik blaest konfetti ud over sig.
 ??  ?? Søren Gad Hvas og Lasse Juul Christians­en forsøgte forgaeves at padle fart i kanoen.
Søren Gad Hvas og Lasse Juul Christians­en forsøgte forgaeves at padle fart i kanoen.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark