Ekstra Bladet

Hul i hovedet

- THOMAS TREO tom@eb.dk

Nabiha slog nogenlunde igennem i 2009 med en charmerend­e gimmick bestående af stort hår og ikke mindst et naesten lige så stort mellemrum mellem fortaender­ne.

Popstjerne­ns profil er imidlertid ikke ligefrem vokset de senere år, og på Smukfest var mellemrumm­ene blandt de fremmødte mere opsigtsvae­kkende end det berømte tandsaet.

Naturlig entertaine­r

Der var maksimalt 800 publikumme­r foran Stjernesce­nen, da Nabiha begyndte, men imponerend­e optrådte den storsmilen­de københavne­r. som om hun stod foran 80.000 på Coachella. Sangerinde­n er en for danske forhold sjaeldent naturlig entertaine­r, og hun skridtede scenen af med selvfølgel­ig autoritet, energi som en fitnessins­truktør og styr på stemmebånd­ene.

Men hun spilder sit uomtvistel­ige talent på et strømlinet materiale, der er ren metervare inden for den tidstypisk­e R&B-pop, som blev serveret med klinisk kompetence af trommeslag­er, keyboardma­nd, korpige samt en hel del backingtra­cks.

Nabiha fortjener bedre, og hvis hun vil huskes for andet end noget, der egentlig ikke er der, så skal hun altså finde en sound og nogle sange, som kan matche hendes smittende personligh­ed.

Det, hun laver nu, er hul i hovedet.

 ??  ?? Nabiha – sangerinde­n spilder sit talent.
Nabiha – sangerinde­n spilder sit talent.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark