Ekstra Bladet

Danmarks dygtigste

- Lars M. Tjellesen Østermarie

Bravo, Pape – det er en rigtig god idé at lade militaeret hjaelpe til i en tid, hvor der er staerkt brug for politiet andre steder. Der er tale om en ekstraordi­naer nødvendigh­ed. Der er alt for lidt politi, og som verden ser ud i dag og i fremtiden, må og skal politiet styrkes betragteli­gt.

Man bruger normalt ikke militaeret i fredstid, men denne regel må midlertidi­gt og gerne helt aendres, så militaeret selvfølgel­ig kan hjaelpe til. Det er både fornuftigt og en saerdeles god løsning. På sigt bør militaeret­s uddannelse aendres og gøres mere tidssvaren­de med mere ’politi’.

Graensekon­trol og lignende skal selvfølgel­ig afvikles fornuftigt. Godt er det, at man ikke vaelger Hjemmevaer­net. Det er legetøjsso­ldater, som ikke dur til noget. Dårligt nok til at vaere parkerings­vagter ved store arrangemen­ter. Hjemmevaer­net Justitsmin­ister Søren Pape (K) er ifølge Lars M. Tjellesen Danmarks bedste politiker. er naive og magtsyges små menneskers legeplads. Militaerfo­lk er taettest på at kunne hjaelpe politiet. Det er en rigtig god idé, men igen er politiet ude og beklage sig, men fleksible må og skal vi vaere. Igen ti flotte point til Søren Pape Poulsen, han er virkelig fantastisk og p.t. den bedste politiker i Danmark. Kim Stryhn mener, Claus Oxfelt burde saettes på plads.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark