Ekstra Bladet

Ditte Okman Det er da dybt bizart!

AU PAIR-TV: Jeg tror ikke, at Carina fra ’Sandheden om vores au pair’ er et ondt menneske. Men hun virker både afstumpet og socialt retarderet

- Hvorfor tror Jeg tror du, ikke, For eksempel laerer

at Maychel isolerer sig? Hvorfor gemmer hun sig på sit vaerelse?

Spørgsmåle­ne kom fra Carina, der er mor i en af vaertsfami­lierne i TV2-serien ’Sandheden om vores au pair’. Og den store datter vrøvlede vagt, at Maychel nok bare havde hjemve.

Hvis ingen andre har gjort Carina det klart, så lad mig gøre det nu: Det er altså ekstremt ubehagelig­t at vaere sammen med mennesker, der ikke kan udtrykke følelser!

Det er ekstremt utrygt at leve med et menneske, der er total mimik-fattigt og derfor kommer til at virke både afstumpet, socialt retarderet og helt blaest på førstesale­n.

at Carina er et ondt menneske, og skulle det passe, at folk spytter efter hende på gaden i Billund, så hold lige op med det – det er jo for fanden også en syg opførsel.

Men måske det kunne vaere en idé for Carina at tage noget undervisni­ng i aflaesning af andre mennesker?

ved, at der findes nogle meget lavpraktis­ke kurser for børn med autisme, der skal laere at afkode følelser i andre menneskers ansigt og handlinger.

de, at når der kommer tårer ud af øjnene på folk, så er det, fordi de er kede af det, og så skal man trøste dem.

Det var jo dybt bizart at se den voksne kvinde med minimum tre Vaertsmødr­ene i ’Sandheden om vores au pair’, Christina Hembo (tv.), Carina Damgaard Madsen og Charlotte Rachlin (th.), og au pair-pigen Maychel (stort foto).

Det er altså ekstremt ubehagelig­t at vaere sammen med mennesker, der ikke kan udtrykke følelser

børn sidde over for en anden mor, der hulkede ulykkeligt, forJeg

di hendes elskede datter skulle bo på den anden side af jorden de naeste to år.

– It’s okay. It’s okay, gentog den danske Carina i tom staccato fra den anden side af bordet uden at fortraekke en mine!

For måske omkring 97 procent af befolkning­en havde det vaeret naturligt at rejse sig og give den graedende mor et kram. Forsikre hende om daglig kontakt og måske

endda selv blive rørt til tårer. Efterfølge­nde bekymrede Carina sig mindre om Maychel og hendes mors tilstand og raesonnere­de i stedet til kameraet, at hun ikke kunne overskue, hvis Maychel skulle rejse hjem – for det ville vaere noget rod i Carinas egen dagligdag.

Carina er sagsbehand­ler. Jeg håber ikke for borgerne i Billund, at hun er normalen.

 ?? FOTO: JUNCKER/TV2 ?? Mangler medfølelse
FOTO: JUNCKER/TV2 Mangler medfølelse
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark