Ekstra Bladet

Man skulle tro de efterhånde­n havde fået taesk nok på DR ...

- DET, DER VEL SÅ ER DEN JEG VED IKKE,

snart kan betegnes som Danmarks mest masochisti­ske arbejdspla­ds, DR, har åbenbart ikke fået nok efter afsløringe­n af den tidligere nyhedsdire­ktørs ekstravaga­nte aftale med arbejdspla­dsen om pendlerord­ning med fly og talløse hotelovern­atninger.

Heller ikke slagene efter Johannes Langkildes 70.000 kroner dyre flybillet til kaeleheste­n Jazz gjorde rigtig indtryk.

Og heller ikke lussingern­e, da endnu en af de utallige ikke-opslåede stillinger viste sig at vaere en konsulents­tilling til mere end to millioner kroner til en tidligere direktør, synes at vaere nok.

Derfor har DR ULTRA nu sendt en 11-årig pige til Iran for at teste muslimske tørklaeder, også kaldet hijabber. H&M er nemlig så keeeeedeli­gt, som det hedder sig!

iranske mode, dikteret af praestesty­ret, altså meget, meget mere spaendende! Og sjovere! det synes alle iranske piger!

I naeste uge skal lille Dicte teste det at vaere barnebrud. Det er sgu da også så kedeligt at kaereste rundt med jaevnaldre­nde danske drenge.

Eller hvad med, at Dicte tester omskaering? I Somalia for eksempel? Den klitoris sidder sgu alligevel i vejen.

DR vil forbigå Copenhagen Pride og forbyder alle medarbejde­re at deltage med nogen form for forbindels­e til DR, da organisati­onen ikke vil ’forbindes politisk’.

hvad folket på DR Ultra tror, at tørklaedet er i netop Iran, hvis ikke det er politisk.

Her fra stolen har jeg sgu svaert ved at se, hvordan det giver nogen mening ... DR’s daekning af den iranske pigemode har fået Ditte Okman og mange andre danskere op af stolene.

 ?? FOTO: EBRAHIM NOROOZI/AP ??
FOTO: EBRAHIM NOROOZI/AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark