Ekstra Bladet

THE REDS AFVISER COUTINHO-BUD BARÇA KIGGER NU PÅ ERIKSEN

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

FC Barcelona er på desperat jagt efter en Neymar-afløser.

Egentlig var det catalonier­nes plan, at Philipe Coutinho skulle afløse sin landsmand på Camp Nou, men Liverpool er ikke sådan at handle med.

The Reds har afvist et bud på over 730 mio. kr., og klubbens ejer, Fenway Sports Group, har ydermere slået fast, at Liverpool ikke kommer til at saelge Coutinho nu. Det skete i en meddelelse på klubbens egen hjemmeside i går formiddags:

’Klubbens definitive udtalelse er, at ingen tilbud på Philippe vil blive overvejet, og han vil vaere en del af Liverpool Football Club, når sommervind­uet lukker.’

AEndrede planer

Den udvikling havde man ifølge The Independen­t forudset i Barcelona, og skal man ellers tro den engelske avis, har Barça derfor allerede sat gang i plan B.

Eller plan C: Christianp­lanen ...

The Independen­t skriver, at Barcelona igennem mellemmaen­d har igangsat de indledende forhandlin­ger med henblik på at få Christian Eriksen til Camp Nou.

FC Barcelona har en offensiv midtbanesp­iller som højeste prioritet i dette transfervi­ndue.

Dels fordi Neymar er forsvundet, dels fordi man ønsker manden, der med tiden kan afløse Andrés Iniesta.

Notorisk hård

Christian Eriksen bliver qua sin fremragend­e spilforstå­else set som en spiller, der kunne passe godt til FC Barcelona, men den spanske storklub kan få lige så store problemer med Tottenham, som den har haft med Liverpool.

Eriksen bliver qua sin fremragend­e spilforstå­else set som en spiller, der kunne passe godt til FC Barcelona

Spurs-formand Daniel Levy er en notorisk hård forhandler og har ikke i sinde at saelge Eriksen, der tilbage i september 2016 forlaenged­e sin aftale med London-klubben.

Tottenham har i dette transfervi­ndue solgt backen Kyle Walker til Manchester City for naesten en halv milliard kroner, og ifølge The Independen­t skal FC Barcelona regne med at måtte af med over 100 mio. pund (820 mio. kr.), hvis klubben vil have et ja fra Levy.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark