Ekstra Bladet

Det bliver dyrt for dig

Regn gjorde Wozniackis kamp mod verdensett­er til en komisk oplevelse

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Spillerne vandrede ind og ud ad stadion det meste af fredag aften, da Caroline Wozniacki spillede kvartfinal­e mod den tjekkiske verdensett­er Karolina Pliskova.

Først blev starten udskudt på grund af regnvejr, så blev der spillet lidt, og så var der pause igen og igen. Danskeren kom dog bagud 0-3, men med fordel i egen serv og andenserv, brød regnen igen løs, og så viste Caroline Wozniacki sig yderst frustreret.

Naegtede at serve

Den kroatiske dommer Marija Cicak ville have Wozniacki til at serve, selv om det regnede, men det naegtede danskeren.

– Hvis der sker noget, så vil jeg sagsøge dig og WTA. Det vil blive meget dyrt for dig, rasede Wozniacki mod dommeren, der dømte kvindernes OL-finale i sommer og også tidligere har dømt Wimbledon-finale og US Open-finale

Regnen fortsatte, og det endte med, at danskeren fik sin vilje, og kampen blev igen afbrudt. Pausen betød, at danskeren fik fordel af en ekstra serv, og startende med førsteserv vandt hun partiet og kom på 1-3.

Efterfølge­nde var Pliskova dog igen staerk, men Wozniacki fik brudt tilbage til 2-5, inden regnvejret brød løs igen. Et kvarters pause, og så vandt Wozniacki lige to bolde til, og så regnede det igen, mens Caroline Wozniacki ikke kunne lade vaere med at grine lidt ad det hele. Efter tre timer var der kun spillet syv partier.

Kampen blev faerdigspi­llet efter redaktione­ns slutning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark