Ekstra Bladet

Hårdt at vaere ansat i DR

-

Nok ønskede Naja Nielsen ikke at kommentere hverken sin aftraedels­esordning eller den seneste kritik af DR over for Ekstra Bladet.

Men i sin afskedstal­e til kollegerne kom hun dog ind på, hvordan det er at arbejde i et hus, der er midt i en kraftig mediestorm:

– I perioder er det også enormt hårdt at vaere ansat i DR, og de sidste 14 dage har jeg taenkt utrolig meget på jer alle sammen.

– Jeg må sige, at fordi jeg selv har meddelt, at jeg stopper, har det ikke føltes så hårdt på mig, som jeg ved, at det havde føltes, hvis jeg ikke havde gjort det, sagde Naja Nielsen med henvisning til den hårde kritik, der har vaeret af DR.

– Der er også det der med, at man altid skal tage en dyb indånding, inden man skal til en konfirmati­on og blive konfronter­et med, hvorfor P3 aldrig spiller country.

– De samtaler kender I også. Så kan man nogle gange taenke: Hvorfor møder man ikke klapsalver alle vegne?

– Det er den store byrde, men det er også vores privilegiu­m: At vi arbejder for alle i Danmark. Det gør, at alle er i deres gode ret til at mene lige, hvad det skal vaere, om det, vi laver. De skal saette pris på det, og de skal føle, at de har gavn af det, og at det skal give mening, sagde hun.

Vigtigt at gøre det rette

– Til sidst vil jeg bare sige: Jeg ønsker jer god vind og mod til at gøre det, som I synes er det rigtige i den kommende tid. Det bliver isaer vigtigt med det sidste, i takt med at de politiske forhandlin­ger om DR’s fremtid spidser til, fastslog hun.

Så kan man nogle gange taenke: Hvorfor møder man ikke klapsalver alle vegne?

DR’s bestyrelse­sformand lever i bedste velgående, men i går var bilen på hans p-plads lige så fravaerend­e som lysten til at tale med Ekstra Bladet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark