Ekstra Bladet

Vi køber ikke bare ’X Factor’

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Efter DR’s overrasken­de udmelding om at droppe deres mest populaere underholdn­ingsformat, er det store spørgsmål naturligvi­s: Kommer ’X Factor’ til at leve videre på en anden dansk tvkanal og i givet fald hvilken?

Hos DR’s naermeste konkurrent, TV2, er kanalchef Lotte Lindegaard ikke afvisende over for at overtage talentkonk­urrencen.

– Det er ikke en beslutning, vi traeffer hurtigt. Det er et format, der allerede har kørt ti saesoner på DR – og det er dyrt at producere. Desuden har vi en rigtig velfungere­nde underholdn­ingsportef­ølje i forvejen, så der er rigtig mange ting i spil. Derfor kommer der til at gå lidt laengere tid, før vi kan give et klart svar, siger Lotte Lindegaard til Ekstra Bladet.

Hvorfor springer I ikke bare til med det samme, når Danmarks mest succesfuld­e underholdn­ingsprogra­m bliver ledigt. Hvis verdens bedste fodboldspi­ller pludselig bliver ledig, behøver man vel heller ikke taenke sig laenge om, før man laegger et bud på bordet?

– Det er et underholdn­ingsformat, der har levet et rigtig fint liv på en anden stor kanal i mange år, og så er det for øvrigt nok det dyreste underholdn­ingsformat at producere i Danmark. Og vi har jo allerede blandt andet ’Vild med dans’, ’Voice Junior’ og ’Danmark har talent’, og så skal vi finde ud af, om ’X Factor’ er lige praecis den brik, vi mangler, siger Lotte Lindegaard og fortsaette­r:

Skal Blachman følge med i pakken, før I slår til?

– Det må komme i anden raekke. I første omgang skal vi finde ud af, om det overhovede­t er noget for os. Herefter vil vi så i givet fald se på, hvordan holdet skal vaere, siger Lotte Lindegaard.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? TV2 overvejer at overtage ’X Factor’.
FOTO: MOGENS FLINDT TV2 overvejer at overtage ’X Factor’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark