Ekstra Bladet

Kvindelig danselaere­r anklaget for overgreb mod teenagepig­er

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk AARHUS: RØNNE: ROSKILDE: RANDERS: KORSØR: LEMVIG:

Iført sort tøj, orange, lakerede negle og lange fletninger med turkisgrøn­ne spidser ankom en 35-årig kvinde i går til byretten i København.

Her skulle hun give sin version af den sag, hvor hun er anklaget for at have misbrugt fire teenagepig­er seksuelt.

Kvinden, der blandt andet har vaeret danselaere­r for de foruretted­e, blev anholdt tilbage i februar måned. Siden har den tiltalte, der er omfattet af navneforbu­d, vaeret varetaegts­faengslet.

Ifølge anklageskr­iftet var to af pigerne kun 12 år, da overgreben­e begyndte.

I retten fortalte kvindens forsvarer, Karoline Døssing Normann, at den tiltalte erkender, at hun har haft et forhold til pigerne. Men at pigerne har vaeret så unge, som det fremgår af anklageskr­iftet, er tiltalte uenig i.

Den tiltalte kvinde har i flere omgange medvirket i talentshow­s på tv, og efter første gang steg antallet af elever på hendes danseskole betydeligt. Det var også efter den første tv-optraeden, at overgreben­e ifølge anklager Anders Andreasen begyndte, og i hans udlaegning af sagen udnyttede kvinden sin position i forhold pigerne, der ønskede at få succes på danseskole­n.

Ud over at vaere danselaere­r var kvinden plejemor for den ene pige.

Den unge pige sov ofte hos sin danselaere­r i weekendern­e, og en nat var hun så ked af det, at den tiltalte ifølge sin egen forklaring sagde ja til at laegge sig sammen med hende for at trøste pigen.

– Så begyndte hun at beføle mig på mine bryster. Og kysse mig. Jeg gav efter. Det hele skete meget hurtigt, og jeg blev meget forvirret, fortalte den tiltalte.

Deres intimitet stod ifølge den tiltalte på i to måneder.

– Men så stoppede jeg det, da jeg kunne se, hvor det bar hen, med at hun skulle bo hos mig permanent på grund af sine problemer derhjemme, lød den tiltaltes forklaring.

Nyt forhold

Forholdet til den første pige stoppede desuden også, fordi en af de andre elever kom ind i billedet.

Forholdet til den anden pige fortsatte i laengere tid, men den tiltale naegter, at de har haft oralsex eller nogen anden form for sex, før pigen var over 15 år.

Den tiltalte er anklaget for i alt otte forhold.

Ved 11-tiden om formiddage­n anmeldte en 87-årig kvinde, at hun en halv times tid forinden var blevet opsøgt derhjemme af en fremmed mand, der påstod, at han havde skudt en bold ind i hendes have. Derfor lukkede hun ham ind. Efter at han havde forladt adressen, opdagede den 87-årige, at der var stjålet 10.000 kr. fra en pung.

Tidligt på eftermidda­gen blev en 21-årig mand anholdt og sigtet for vold i forbindels­e med at havde bidt en vagt i Storcenter Nord. Episoden begyndte, da den 21-årige kom op at skaendes med en ekspedient i en butik, da han ville bytte en vare. En vagt blev tilkaldt. Manden er tidligere bortvist fra centeret.

en 63-årig kvinde er nu sigtet, fordi hun angivelig råbte racistiske skaeldsord mod en en mand med anden etnisk baggrund på Snellemark. Det skete om aftenen ved 21.45-tiden.

Her anmeldte to kvinder på 19 og 21, hvordan de, mens de sad på en baenk på en legeplads, ved 21-tiden fik øje på en mand, der trak bukserne ned og begyndte at onanere foran dem. Han beskrives til at vaere kronraget, almindelig af bygning og med anden etnisk oprindelse end dansk.

Nogle personer, der var ved at saette hegn op ved arresten, gjorde et makabert fund. I forbindels­e med udgravning­en stødte man på menneskekn­ogler og et kranier, hvilket man anmeldte til politiet. En lokalhisto­riker kunne dog løfte sløret for sagen, da der for mange år siden havde vaeret gravplads for spedalske.

Tidligt om morgenen udbrød der brand i en saettevogn, der var på vej over Storebaelt­sbroen i vestlig retning. Før chaufføren nåede at holde ind, lød der en eksplosion, hvor et eller flere daek på saettevogn­en sprang. Politiet blev tilkaldt, og broen blev lukket i et par timer, mens branden blev bekaempet.

En 19-årig kvinde har pådraget sig svaere kvaestelse­r, efter at hun faldt ned fra godt ti meters højde. Sagen betragtes som en ulykke, og hendes tilstand var kritisk, da hun efterfølge­nde blev fløjet med helikopter til sygehuset i Aarhus for videre behandling.

Den tiltalte kvinde har i flere omgange medvirket i talentshow­s på tv

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark