Ekstra Bladet

Saenk afgiften

-

Hjaelp danskerne til øget aktivitet; saenk afgifterne på braendstof med en krone pr. liter. Alle, der arbejder, kører hver dag til og fra arbejdet og som regel i biler, så de vil gerne spare en krone for hver liter braendstof, de køber.

Skal vi lette skatten i bunden, skal pensionist­erne, førtidspen­sionistern­e, de syge og handicappe­de også tilgodeses – det er jo trods alt ikke os, der fik hjaelp, da vi holdt op med at ryge. Det måtte vi selv klare. Og det var heller ikke os der fik et års barselsorl­ov, fordi vi havde født et barn – det var op til tre måneder på dagpenge.

Giv alle lavtlønned­e et større fradrag i bunden, så alle får lige meget ud af en skattelett­else. Også selv om det kun er et par tusinde kroner pr. år.

Hvis staten går ind og bliver curlingfor­aeldre til hele generation­er, vil vi aldrig få selvstaend­ig mennesker. Staten må vågne op og give borgerne selvstaend­igt ansvar for egne handlinger, og vil de have tatovering­er, skal de selv betale for at få dem fjernet igen. Det er ikke kun foraeldre, der opfører sig som curlingfor­aeldre, det gør staten også i så høj grad, at man skulle tro, at ingen politikere mener, det skal have mindste konsekvens at lave dumme handlinger. Gorm Vesterby Oldorf Tårup Skovvej 1 Skerne Nørre Alslev Medlemmer af LTF var mødt talstaerkt op, da der forleden blev afsagt endnu en dom over bandens leder, Shuaib Khan – en dom, Odd Høyholm bestemt ikke er tilfreds med.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark