Ekstra Bladet

FORAELDET KONVENTION

- Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Ekstra Bladets leder handlede mandag om Shuaib ’Shebbi’ Khan, manden bag LTF (Lallende Tossede Fjolser), der igen igen er bag tremmer – denne gang for trusler mod politibetj­ente.

Han har et alenlangt synderegis­ter bag sig, er flere gange kraevet udvist, men nej – dommerne mente, at den stakkels voldsforbr­yder skulle have lov at vaere her. Han, der er pakistansk statsborge­r, er født i Danmark og dermed fredet, fordi han ikke har ’saerlig tilknytnin­g’ til Pakistan.

Nuvel, denne bandit må gerne blive her i landet, mens man rask vaek udviser paene og ordentlige mennesker, der går i skole med høje karakterer, er gift med en dansker eller har vellønnet arbejde, blot fordi de er udlaending­e. Der er altså noget, der halter.

FN’s konvention om menneskere­ttigheder, som Danmark naturligvi­s har tilsluttet sig – hvilket blandt andet betyder beskyttels­e af typer som Shuaib Khan, er efterhånde­n aldeles antikveret og ude af trit med nutiden.

Verden har aendret sig, siden konvention­en blev til. Derfor bør Danmark udtraede af konvention­en, eller dele af den, og eventuelt først tilslutte sig igen, når denne er justeret til nutidige forhold.

Danmark vil i denne sag utvivlsomt få støtte fra flere andre lande, der lider under den antikvered­e konvention og dens begraensni­nger, blandt andet fordi de skal traekkes med forbrydere, der ikke kan udvises.

Det kan ikke vaere rigtigt, at et udskud som Shuaib Khan skal beskyttes, når paene mennesker blot får kniven – ofte på yderst tyndt grundlag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark