Ekstra Bladet

Ingen kommentare­r

-

Snakkelyst­en om de politianme­ldte kvotekonge­r er langt fra stor, da Ekstra Bladet begynder at ringe rundt tirsdag aften.

Niels Wichmann, der er administre­rende direktør i producento­rganisatio­nen Danmarks Fiskerifor­ening ved ikke andet om politianme­ldelserne, end hvad han indtil videre har laest i pressen, hvorfor han ikke ønsker at kommentere sagen endnu.

– Men jeg er sur over, at beretninge­n er blevet laekket til pressen, inden vi har fået lov til at laese den. Det er jo noget rod, siger han til Ekstra Bladet.

Heller ikke fiskeriorg­anisatione­n Danmarks Pelagiske Producentf­orening har indtil videre nogen kommentare­r til sagen, oplyser de til Ekstra Bladet.

Tavs minister

Hos Miljø- og Fødevaremi­nisteriet er beskeden den samme. Heller ikke her er der nogen kommentare­r til politianme­ldelserne eller den barske kritik af ministerie­t.

I stedet henviser presseafde­lingen til Udenrigsmi­nisteriet, hvor Karen Ellemann, der i sidste uge blev udnaevnt til minister for fiskeri, sidder.

Her oplyser hendes presseafde­ling imidlertid, at hun heller ikke har nogen kommentare­r, før Rigsrevisi­onens beretning officielt bliver offentligg­jort senere i dag, onsdag.

Ekstra Bladet forsøgte desuden at fange flere af de større danske kvotekonge­r på telefonen - dog uden held.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark