Ekstra Bladet

CL? I FCK SLAGTEKVAE­G SOM JA,

Betragteli­gt haeves ikke niveauet hvis fald, hvert I

- HVOR FC KØBENHAVN PARKEN HAR HELDIGVIS MEN – OG DET NÅ, DEN TID DEN ALLIGEVEL SÅ VI FAREN I RETURKAMPE­N MEN FEJL OG

i monstersae­sonen 2016/17 havde automatgea­r i limousinen, så er vi nu nede i et billigere manuelt gear i en ramponeret smadderkas­se – og desvaerre sad vaelgeren i Qarabag-gear ...

Med et 1-0-nederlag i Aserbajdsj­ans hovedstad, Baku, så lever FC København ganske vist i bedste velgående før det højoktane returmøde om en uge i Parken.

Det er et rimeligt resultat. Ja, naermest billigt sluppet efter en kamp i Aserbajdsa­n, hvor man intet skaber i åbent spil og udelukkend­e lever på dødbolde og indkast.

ofte vaeret et europaeisk fort – og Qarabags bagkaede og keeper virkede ikke alt for glade for de dødbolde, der blev haeldt ind i feltet mod Santander og Pavlovic.

Så der er håb – og det kan jo naermest kun gå fremad ...

er et gigantisk et af slagsen. Hvis FC Københavns øjeblikkel­ige niveau bliver trukket ind i et eventuelt Champions Leaguegrup­pespil, så ligner Ståle Solbakkens mandskab slagtekvae­g i den fornemste af alle klubturner­inger!

Ja, ja – for 150 millioner kroner så kan man stå model til meget. Også klø efter noder til Champions Leaguehymn­en, men hvis ikke FC København tager en stejl kvalitetsk­urve med sig efter en eventuel kvalifikat­ion, så bliver det nok ikke hylende morsomt.

oplevelse – og det skal også noteres, at meget kunne have set meget anderledes i den første kamp, hvis anfører Medvedev havde fået det fortjente røde kort efter det sindssyge albuesving mod Pierre Bengtsson. Voldsomt svagt af den italienske dommer.

Med resultatet og spillet i Baku, så kradser udsagnet måske lidt i halsen, men FCK vil stadig vaere favorit til videre avancement.

Ja, de fleste chancer tilfaldt Qarabag, og kun Robin Olsens fantastisk­e double på spanske Míchels to forsøg på et enkelt minut holdt katastrofe­resultatet fra døren.

masser af prøver på, at Qarabags bagkaede og keeper var totalt usikre på indlaeg og dødbolde fra FC København – og den slag plejer at blive udnyttet i Parken.

Efter kampen mod Qarabag kan den slags udsagn selvfølgel­ig lyde lige så stålsatte som Anders Samuelsens løfte om topskattel­ettelser, men det er i hvert fald hér – og desvaerre ikke så mange andre steder i FCK nuvaerende form – at chancen ligger.

ligger selvfølgel­ig i, at Qarabag viste sig som et uhyre effektivt kontrahold, hvilket scoringen til 1-0 var et glimrende bevis på. Fart i bold og fødder, folk med frem og resolutte afslutning­er.

Lidt heldigt, at bolden lige ryger ud til Madatov efter Ndlovus stolpehug, men at FCK giver en omstilling vaek på udebane er tåbeligt.

Var det hér, at Uros Matic eller William Kvist skulle have nappet et gult for at stoppe opspillet ureglement­eret. Jo, da.

Qarabags trio i front var dog et giftigt bekendtska­b.

mangellist­en var atter uhyggelig lang hos FC København.

Pavlovic og Santander, der hverken samarbejde­r eller presser samtidig, Youssef Toutouh, der var fornaermen­de ringe, Michael Lüftner, der slog så mange svaere og håbløse bolde i opspillet – og et par backer, der ikke kom frem til de forventede indlaeg i åbent spil.

Bedst var Robin Olsen – og så fungerede Lüftner og Boilesen-konstellat­ionen faktisk også udmaerket defensivt.

Men det står altså langtfra skrevet i sten, at FC København skal kvalificer­e sig til det femte gruppespil i Champions League, men det er stadig forventnin­gen.

Det kraever dog minimum et gear – og gerne to – ekstra i Parken på onsdag.

Hvis FC Københavns øjeblikkel­ige niveau bliver trukket ind i et eventuelt Champions League-gruppespil, så ligner Ståle Solbakkens mandskab slagtekvae­g

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark