Ekstra Bladet

KESSLER MØDER UBE COLOMBIANE­R

Mikkel Kessler skal møde Roamer Alexis Angulo i løbet af efteråret på dansk grund

- MADS GLENN WEHLAST

Mikkel Kesslers comeback rykker naermere. I løbet af ganske kort tid melder promotor Kalle Sauerland navnet ud på den kommende modstander til kampen, der ventes bokset senere på efteråret.

Roamer Alexis Angulo fra Colombia ventes at blive Mikkel Kesslers modstander i den comeback-kamp, den 38-årige danske supermelle­mvaegter skal bokse efter mere end fire års pause fra ringen.

Rekordlist­e ’lyver’

Lige nu arbejdes der på at få en dato på kampen og samtidig få den placeret et sted i provinsen på et tidspunkt i slutningen af oktober eller i begyndelse­n af november. Herning har ved flere lejlighede­r tidligere vaeret hjemmebane for Mikkel Kessler. Det har ikke vaeret muligt at få bekraeftet, om Herning er den hjemmebane, Kesslerlej­ren satser på til opgøret.

Den kommende modstander, Roamer Alexis Angulo, kan fremvise en fin rekordlist­e med 22 sejre i lige så mange kampe. 19 af kampene er vundet før tid. Det indikerer en hårdtslåen­de modstander, der samtidig er regerende WBO-latinomest­er.

Men dykker man lidt ned og kigger bag tallene, så er det ikke de store navne, han hidtil har mødt i ringen.

I 2017 har han allerede bokset tre kampe, og kun en af modstander­ne havde en positiv rekordlist­e. Det er Rolando Mansilla, der har 13 sejre og tre nederlag. De to øvrige modstander­e i år har haft negative rekordlist­er. Valerio Marte har blot seks sejre og 19 nederlag, mens Ramon Jimenez mest af alt minder om en boksebold med sine to sejre og 33 nederlag.

Sparrer med Skoglund

Den 33-årige colombiane­r, som nu venter Mikkel Kessler, har kun vaeret profession­el siden 2010. I forhold til rangering på den uafhaengig­e rangliste hos Boxrec regnes kun Claudio Ariel Abalos med 30 sejre, 14 nederlag og én uafgjort for rimelig kvalificer­et modstand blandt de 22 boksere, han har mødt.

Roamer Alexis Angulo er aktuelt rangeret som nummer 27 på den uafhaengig­e rangliste hos Boxrec i superme Ke ha de Er sae er Se Ke niv de pla he

Pe

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Vil have kontrol
– Ingen kommer til at presse mig med i den turnering eller for den sags skyld i ringen, før jeg er helt klar. Jeg vil ikke forhaste mig. Jeg skal have kontrol over det, jeg laver, siger Mikkel Kessler.
FOTO: LARS POULSEN Vil have kontrol – Ingen kommer til at presse mig med i den turnering eller for den sags skyld i ringen, før jeg er helt klar. Jeg vil ikke forhaste mig. Jeg skal have kontrol over det, jeg laver, siger Mikkel Kessler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark