Ekstra Bladet

Voldtog ansat til julefrokos­t

- KØGE: ROSKILDE: HAMMEL: DRONNINGLU­ND: AALBORG: NYKØBING F.:

En 28-årig hotelgaest er ved Retten i Naestved idømt fire års faengsel for voldtaegt af en hotelansat. Voldtaegte­n skete på Hotel Comwell i Korsør efter en julefrokos­t.

Den dømte, Janus Skaerbye Lembke Jensen, har under hele sagen naegtet sig skyldig med henvisning til, at han ikke kunne huske noget. Han overvejer nu, om han vil anke dommen.

Den 34-årige ansatte blev under voldtaegte­n slået adskillige gange i hovedet og på kroppen. Retten vurderede da også, at der var tale om voldtaegt af saerlig farlig karakter.

Retten fastsatte desuden en erstatning til kvinden på sammenlagt 130.000 kroner. De 50.000 kroner er erstatning for svie og smerte, mens de 80.000 er erstatning for tort.

Det var på et dametoilet i hotellets kaelder, at den 34årige kvinde blev overfaldet. I mere end en time blev hun ved femtiden om morgenen 3. december i fjor udsat for gerningsma­ndens overgreb.

Revet totter af

Ud over voldtaegte­n fik kvinden revet totter af hår ud, og hun troede, at hun skulle dø, da gerningsma­nden holdt hende i et halsgreb.

Inden voldtaegte­n havde den staerkt berusede mand haft afføring i hotellets personaler­um. Det var her på Hotel Comwell, der ligger i udkanten af Korsør, at den hotelansat­te blev voldtaget, efter at en gaest havde deltaget i en julefrokos­t på stedet.

Afføringen var blevet tørret af flere steder i rummet. Manden havde forinden vaeret til en firmajulef­rokost

på hotellet.

Hans forsvarer har under sagen påstået, at Janus Jensen var i en patologisk rus,

og at han derfor burde frifindes for straf. Men den vurdering gik retten altså ikke med til.

En 50-årig mand på cykel troede ikke, at en bilist, der skulle over et vejkryds, havde set ham. Derfor bremsede han så hårdt op på sin cykel, at han vaeltede og slog sig på skulder og ryg. Han måtte køres med ambulance på hospitalet, hvor han blev indlagt med muligt brud på knogler.

En 25-årig mand blev tirsdag fundet død i et buskads ikke langt fra sin bopael, efter han havde vaeret meldt savnet siden lørdag. Politiet havde søgt efter ham med hunde og helikopter, men det var pårørende, som fandt ham. Der er ikke tegn på en forbrydels­e.

En pige blev nervøs over, at hun havde set en teenagepig­e fremvise en pistol til en anden under bordet på en burgerbar. Politiet kom til, men pistolen, hun havde i et baelte, havde orange spids, hvilket viser, at det er legetøj. Pigens foraeldre blev dog underrette­t.

Tricktyve aflurede koden fra en 66årig kvindes dankort i Rema 1000 og opsøgte hende efterfølge­nde. De spurgte hende om vej og bad kvinden hjaelpe med at taste en adresse ind på deres mobiltelef­on, hvorunder de stjal kortet og haevede penge. Kvinden opdagede det først, da banken ringede.

En opmaerksom borger gik tidligt om morgenen på Dronninglu­ndvej og fik øje på en aeldre John Deere-traktor, der var forsøgt gemt bag en haek. Politiet kunne herefter se i systemet, at der var blevet stjålet to John Deere-traktorer fra området i den seneste tid.

To drenge på 14 og 15 år var i en butik og tog en Red Bull og en pakke kiks. Uden at betale. En kunde konfronter­ede dem, da de var gået forbi kasselinje­n, og drengen på 15 stak af, mens drengen på 14 godt vidste, at den var gal, og blev og talte med politiet.

Otte biler hos en bilforhand­ler på Energivej har fået en ublid behandling. Alle biler har fået ruder knust, og derefter er der stjålet airbags fra syv af dem – både ved rat og instrument­bord. To af bilerne har endda fået fjernet hele instrument­bordet. Der er skader for flere hundredtus­ind kroner.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ??
FOTO: STINE TIDSVILDE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark