Ekstra Bladet

Ter sig som en drama queen

- Fanny Valstorp Adelgade 8 Nysted

Fanny Valstorp håber, prins Henrik til sin tid ender i de ukendtes grav. Jeg syntes, det er så ualmindeli­gt tarveligt, det kong Henrik, som Ekstra Bladet har yndet at kalde ham, har gjort mod vores dronning – at naegte at ligge ved hendes side i døden, hvor lavt kan man synke?

Manden er fornaermet over, at han ikke er blevet sidestille­t med vores dronning. Hvem tror han, han er? Da vores davaerende kronprinse­sse mødte ham på den franske ambassade i London, var han anden-sekretaer på ambassaden.

Dronning Ingrid drog til Frankrig og talte med den davaerende praesident. Det blev fikset, at Henriks far blev udnaevnt til greve som tak for sit arbejde i Vietnam. Så blev den andensekre­taer mere spiselig for det danske kongehus.

Han har optrådt som verdens drama queen i mange år. Så var han sur over, at hans egen søn var nummer to, og gemte sig på sit slot i Frankrig. Så ville han ikke deltage i sin kones 75-års fødselsdag, men modtager gerne otte skattefri millioner i pension om året og sejler rundt på Dannebrog med sine venner.

Vil heller ikke guldbryllu­ppet. Og nu det ultimative stød; jeg gider dig ikke i døden, fordi du ikke gjorde mig til konge af Danmark.

Manden er far til vores kommende konge. Vil begraves i Danmark. Håber det bliver på de ukendtes gravplads. Vor Herre bevare os.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ??
FOTO: ANTHON UNGER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark