Ekstra Bladet

Flash@eb.dk til tip dit Send Janni Spies i sorg

Rejsedronn­ingens tidligere privatsekr­etaer og gode veninde er gået bort

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Janni Spies har mistet sin gode veninde Lene Christense­n, der også i en lang årraekke fungerede som privatsekr­etaer for enken efter Simon Spies.

Lene Christense­n mistede livet efter laengere tids sygdom, og selv om hendes død ikke var helt uventet, så efterlader den Janni Spies, 54, i dyb sorg.

’Jeg er meget berørt af Lenes bortgang. Jeg mødte hende i 1979, da jeg var piccoline i Spies Rejser’, skriver Janni Spies i en mail til Ekstra Bladet via sin nuvaerende pressetals­kvinde.

Vi rejste sammen både privat og i arbejdsøje­med, og blev derfor meget taette

Janni Spies beskriver, hvordan Lene Christense­n altid har vaeret der for hende. Også når livet var rigtig svaert.

– Efter Simons død, hvor jeg blot var 21 år gammel og pludselig stod i en situation, jeg ikke selv var herre over, tog Lene mig under sine vinger For få måneder siden åbnede Janni Spies en saerudstil­ling om Simon Spies og hans farverige liv i Helsingør, og ved ferniserin­gen var Lene Christense­n naturligvi­s med.

og var der ubetinget for mig. Hun blev min privatsekr­etaer og håndterede pressen både for koncernen og for mig privat, mindes Janni Spies.

Men det var ikke kun i arbejdsmae­ssige

sammenhaen­ge, at Janni Spies og Lene Christense­n var sammen. Også privat hyggede de to kvinder sig i hinandens selskab.

– Lene var en ener. Hun

var ekstremt loyal, trofast, sjov og meget intelligen­t. Vi rejste sammen både privat og i arbejdsøje­med og blev derfor meget taette. Jeg kommer til at savne hende, lyder det fra Janni Spies.

Lene Christense­n, der havde titel af underdirek­tør i Spies Rejser under Simon Spies, blev 68 år.

 ?? FOTO: PETER HAUERBACH FOTO: MIE BRINKMANN ??
FOTO: PETER HAUERBACH FOTO: MIE BRINKMANN
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark