Ekstra Bladet

BRØNDBY FORLANGER 22 MILLIONER FOR RØNNOW

– Efter alle de skriverier, der var i juni, havde jeg ikke forventet at stå, hvor jeg gør nu, siger Brøndbys Frederik Rønnow

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Landsholds­keeper Frederik Rønnow er meget vaerdsat på Vestegnen.

Han har leveret to staerke saesoner og reddet mange point til klubben, hvilket har bragt ham ind i landsholds­varmen.

Derfor står han også på affyringsr­ampen for et salg denne sommer. Den 25-årige keeper havde så godt som det ene ben ude ad døren på Vestegnen oven på to fornemme praestatio­ner i juni mod Tyskland og Kasakhstan. Og det var også den tro, Rønnow gik på ferie med efter sejren over Kasakhstan.

Som situatione­n er her og nu, kan jeg kun fokusere på at praestere for Brøndby

– Efter de to landskampe i juni var der utrolig meget snak om min fremtid. Jeg havde nu heller ikke forventet at stå, hvor jeg gør nu, siger Frederik Rønnow til Ekstra Bladet om sin aktuelle situation.

Han er stadig på kontrakt to år i Brøndby, og intet tyder på, at et salg ligger ligefor.

Det kan vaere, at prisen er afskraekke­nde for interesser­ede købere. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r forlanger Brøndby i omegnen af tre mio. euro – 22,5 mio. kr. – for Frederik Rønnow.

Det er små fire mio. kr. mere, end klubben fik for Lukas Hradecky for to år siden, da han skiftede til Frankfurt.

Har fundet en keeper

Mange af de klubber, der har vaeret koblet til Frederik Rønnow, har allerede fundet andre løsninger på målmandspo­sten. Det gaelder eksempelvi­s Anderlecht, Stuttgart, Werder Bremen, Toulouse og Standard Liège.

Klubber, som nu kan stryges fra listen over muligheder, hvor den 25-årige keeper kunne havne.

Situatione­n spidser derfor til for Frederik Rønnow, fordi de fleste klubber ofte vil have en ny målmand på plads til pre-season, så han er med i hele forberedel­sesfasen til saesonen. Nu kan skader til førstemålm­aend i de sidste to uger af transfervi­nduet måske åbne en dør for Brøndby-keeperen, hvis han skal saelges.

– Planen er, at jeg på et tidspunkt skal udfordres på et højere niveau. Som situatione­n er her og nu, kan jeg kun fokusere på at praestere for Brøndby. Og det er også dér, min koncentrat­ion ligger lige nu på naeste opgave mod AGF på søndag, fastslår Frederik Rønnow.

Han bliver erstattet

Sportsdire­ktør Troels Bech virker ikke til at have travlt med at få solgt Frederik Rønnow, der har to år igen af sin kontrakt.

– For hver dag, der går, er chancerne større for, at Frederik Rønnow er i Brøndby, når transfervi­nduet bliver lukket med udgangen af måneden, siger Brøndbys sportsdire­ktør, Troels Bech, til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at svare på, om der har vaeret konkrete bud.

– Hvis Frederik Rønnow bliver solgt, bliver han med sikkerhed erstattet. På det her tidspunkt i transfervi­nduet befinder vi os i en tid, hvor vi også skal se på, om vi kan få en kvalificer­et erstatning ind i tilfaelde af et salg, påpeger Troels Bech. Frederik Rønnow har reddet mange point til Brøndby, og det har sendt hans salgspris i vejret.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark