Ekstra Bladet

Haevnens time CYPERN

. NYHEDER/RESULTATER

-

FC Midtjyllan­ds hold ankommer til Cypern, hvor de har en grim historie at rette op på.

praecis, hvad det var der skete den fugtigvarm­e aften 4. august 2015 – for 748 dage siden.

– Vi skal vaere forberedt på varmen. Vi skal vaere forberedt på deres tilskuere. De har sikkert ikke så mange som APOEL, men de har sikkert nogle tilsvarend­e. Så skal vi vaere opmaerksom­me på at de bruger alle kneb, hvis de kommer foran. De traekker tiden, og det skal vi ikke lade os frustrere af, siger forsvarskr­umtappen Kian Hansen, der blev kastet ind i opgørene mod APOEL kort efter sit skifte til ulvene.

– Jeg blev sindssygt frustreret, da vi var foran 1-0. De faldt stort set for ingenting. Og det tryk som fansene

lagde … det var ikke saerlig rart i den varme, husker han.

Nok så vigtigt… mens trommerne hypnotiser­ende buldrede løs og ’mono APOEL’… ’kun APOEL’ messende rullede fra tilhaenger­ne, så trådte FC Midtjyllan­d ind i de voksnes raekker internatio­nalt set.

Laerte kynisme

Tre uger senere blev beviset leveret, da FC Midtjyllan­d for første gang i klubbens historie eliminered­e en seedet modstander og sendte Southampto­n ud i mørket.

– De kampe laerte os kynisme. Vi laerte sindssygt meget. Og det var medvirkend­e til, at vi kort efter eliminered­e

Southampto­n.

Vi laerte utroligt meget af de kampe, siger Kian Hansen, der slår fast, at FC Midtjyllan­d skal laere lynhurtigt, at få styr på defensiven efter målene er vaeltet ind det seneste år.

Personlige fejl

– Vi kan ikke tillade os at vaere så gavmilde og lukke så mange mål ind. Der er jeg også en afgørende faktor i det. Vi begår for mange personlige fejl. Vi lukker for mange mål ind på dødbolde, som vi ellers plejer at vaere gode til. Vi har bare ikke vaeret gode nok, og den seneste måned har vi arbejdet hårdt på at blive bedre der, siger Kian Hansen.

 ?? FOTO: KLAUS EGELUND ??
FOTO: KLAUS EGELUND
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark