Ekstra Bladet

AErlig Wozniacki: Jeg kan ikke klare det samme mere

- ANDERS BERG abj@eb.dk

Caroline Wozniacki er slet ikke så fysisk usårlig, som hun tidligere har vaeret. Det viser de seneste par saesoners skadeshist­orik desvaerre med al tydelighed.

Derfor har den nu 27-årige dansker da også har planer om at geare gevaldigt ned på traeningsm­aengden for fremtiden. Det og meget andet fortaeller hun i et større interview med engelske Independen­t.

Hun kan så småt maerke alderen trykke.

– Jeg har laert, at jeg skal skaere ned på nogle af mine traeningsø­velser for at skraedders­y maengden til min krop. Alle vil gerne forblive unge, siger hun til Independen­t og uddyber:

– Selv om jeg ikke er gammel, har jeg vaeret på WTAtouren i mange år, og kroppen kan ikke klare de samme ting, som da jeg var 18-19 år. Det har jeg virkelig bare måttet taenke over.

Tid til familie og venner

Samtidig erkender Danmarks bedste tennisspil­ler nogen sinde, at andre ting også er vigtige.

– Jeg har også haft tid til bare at vaere hjemme og nyde noget tid sammen med venner og familie for at kunne komme tilbage med fuldt opladede batterier.

I samme interview taler danskeren om muligheden for igen at blive nummer et i verden. Den mulighed kan blive virkelighe­d inden for et par uger med gode resultater.

– Jeg tror, at alle vil vaere nummer et. Det er alles drøm. Hvis det sker, sker det, og jeg vil selvfølgel­ig vaere meget glad. Men hvis det ikke sker, er det også okay. Jeg prøver bare at gøre mit bedste.

Wozniacki var nummer et i verden i hele 67 uger mellem 2010 og 2011.

Desvaerre for danskeren er hun ikke den eneste, der snart kan blive nummer et igen. Foruden hende kaemper også Simona Halep, Angelique Kerber, Elina Svitolina og den forsvarend­e verdensett­er Karolina Pliskova om at nå eller blive på førsteplad­sen.

Kroppen kan ikke klare de samme ting, som da jeg var 18-19 år

Caroline Wozniacki er begyndt at trappe lidt ned.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark