Ekstra Bladet

Dansk øjenvidne: Der lød 5-8 skud

-

Danske Erik Petersen (62) og hans kone oplevede terrorangr­ebet på taetteste hold. De var lige gået ind på en restaurant på Ramblaen, da der udbrød panik udenfor.

– Angrebet fandt sted lige uden for restaurant­en, hvor vi var gået ind for at spise. Så hørte vi 5, 6, 7, 8 skud. Så opstod der vild panik, og folk kom løbende ind i restaurant­en ude fra gaden. Jeg kunne se ud ad vinduet, at der lå tre personer ude på gaden, som fik førstehjae­lp midt i forvirring­en. Jeg kunne ikke se, om de var i live, fortaeller Erik Petersen, der sammen med hustruen og 100-150 personer blev evakueret til restaurant­ens første sal.

– Hvem skød?

– Jeg tror, det var politiet. Til at begynde med troede vi, at der var nogle, som var blevet skudt i et terrorangr­eb. Men det har tilsynelad­ende vaeret politiet, som har skudt efter ham eller dem, som kørte varevognen, siger Varebilen fortsaette­r i høj fart ned ad Erik Petersen, der er på ferie i Barcelona med sin hustru.

Han fortaeller at nerverne var helt uden på tøjet, og at

Kl. ca. kører en varebil ind i en menneskema­engde ved

for enden af det populaere turiststrø­g Bilen når at køre ca. 500 m, før den bliver stoppet ud for folk kastede sig ned på gulvet, når der var aktivitet uden for restaurant­en.

 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO ?? – Nerverne var helt uden på tøjet hos alle, fortaeller danske Erik Petersen.
PRIVATFOTO – Nerverne var helt uden på tøjet hos alle, fortaeller danske Erik Petersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark