Ekstra Bladet

Kan ikke kende sig selv

Didde Skjelmose ser noget anderledes ud på de billeder, TV3 har sendt ud af hende og resten af ’Familien fra Bryggen’

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

– Man kan da godt skyde skylden på kaerlighed og kildevand, men sandheden er vist, at der er blevet pyntet lidt på det, skratter Didde Skjelmose med sit karakteris­tiske grin, da Ekstra Bladet spørger den gaeve pige fra Bryggen, hvorfor hun ser så ekstraordi­naert hamrende godt ud på de nye pressebill­eder, som TV3 har sendt ud i forbindels­e med den kommende saeson af ’Familien fra Bryggen’.

Hvem fanden er hun, hende der på billedet?

Didde Skjelmose, der bor i Jylland og for et par måneder siden fortalte, at hun var forelsket i en fyr fra TV2, erkender dog, at det nok ikke er hele sandheden, at det er ren kaerlighed, der får fået hende til at stråle.

– Hvem fanden er hun, hende der på billedet? griner Didde, der knap nok kan kende sig selv.

– Jeg er vist nok lige blevet retouchere­t godt og grundigt, men man skal jo også gå gennem livet med nogle flotte billeder i bagagen, siger Didde Skjelmose, der synes, at hun ligner en aegte jyde på de nye fotos.

– Der er både til gården og gaden!

Du har vaeret under kniven og har fået lavet noget ved dit ansigt?

– Nej nej, slet ikke. Intet, siger hun.

– Og det kan da også vaere lige meget. Også om jeg plejer mig selv eller ryger 20

smøger om dagen, for jeg kan jo komme til at se fantastisk ud alligevel, siger tvpersonli­gheden, der dog synes, at det er lige til den gode side, at billederne er blevet fikset så meget.

’Familien fra Bryggen’ har

saesonprae­miere torsdag 7. september, og TV3 lover, at den bliver helt forrygende. Blandt andet skal det markeres, at Didde og Linse har vaere veninder i 20 år. Og så er der familiefor­øgelse i den lille familie.

 ?? FOTO: TV3 OG STINE TIDSVILDE ?? Selv mener Didde også, at hun ser noget anderledes ud på TV3’s nye fotos. Sådan så hun ud ’før’ (indsat).
FOTO: TV3 OG STINE TIDSVILDE Selv mener Didde også, at hun ser noget anderledes ud på TV3’s nye fotos. Sådan så hun ud ’før’ (indsat).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark