Ekstra Bladet

Komisk nyhedsvaer­t

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Manden med Danmarks vel nok bedst kendte gummiansig­t, Andreas Bo, bliver ny stemme på P1, hvor han skal styre løjerne i satireprog­rammet ’Naeste uges nyheder’.

– Jeg kan godt sige, at DR har gjort lidt af et scoop ved at ansaette mig som nyhedsvaer­t, udtaler Andreas Bo og fortsaette­r:

– Mangfoldig­hedskonsul­ent ud, multitalen­tkonsulent ind!

’Naeste uges nyheder’ bliver tilsynelad­ende et program med mange skøre påfund. Blandt andet ’Drone 1’, som er dronen, der lydløst svaever over monarkiet og rapportere­r naeste uges store og små begivenhed­er fra de royale gemakker.

Alvorlig galskab

Der er desuden direkte adgang til USA’s praesident, Donald Trump, og lytterne har mulighed for at bidrage med lokalt stof, koncertanm­eldelser tikker ind, lang tid før anmelderne selv påstår, de har vaeret der! Selv på Superligae­n er satireprog­rammet en runde foran, lover DR i en pressemedd­elelse.

P1’s kanalchef glaeder sig til at praesenter­e lytterne for Andreas Bo og den nye satireflad­e:

– P1’s lyttere elsker nyheder og aktualitet. Og udbuddet af nyheder er i dag kolossalt. Tit er nyheder også forudsigel­ige. Men vi tror, vi kan skabe en niche, der hurtigt kan vokse. P1 vil vaere de første med ’Naeste uges nyheder’. Jeg glaeder mig over, at Andreas Bo for en gang skyld tager galskaben alvorligt, siger Thomas Buch-Andersen.

’Naeste uges nyheder’ sendes søndage klokken 13.03 fra 20. august.

 ?? FOTO: AGNETE SCHLICHTKR­ULL/DR ?? Andreas Bo foran sin nye arbejdspla­ds.
FOTO: AGNETE SCHLICHTKR­ULL/DR Andreas Bo foran sin nye arbejdspla­ds.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark