Ekstra Bladet

Usmagelig overskrift

- Claus Nikolaj Andersen Odinsvej 12 A Haderslev

Kaere Ekstra Bladet. Jeg synes, at det virker usmageligt, nedvaerdig­ende og kraenkende, når I har en artikel med overskrift­en ’ Peter Madsens vilde liv’ (Ekstra Bladet 16. august).

Overskrift­en antyder, at I ligefrem hylder Peter Madsen og hans liv.

Lige nu er han varetaegts­faengslet for uagtsomt manddrab på en ung kvinde, som havde livet foran sig.

Hvordan må det ikke vaere for Kims familie, kaereste og pårørende, hvis de laeser sådan en overskrift, hvor tolkningen sagtens kan vaere, at Peter Madsens er en stor mand, fordi han har haft et vildt liv? Nøjjjj!

Jeg er med på, at I sandsynlig­vis vil fortaelle om Peter Madsen og hans liv – men han skal da ikke på nogen måde hyldes eller hives op til mere, end han er!

Jeg er bedøvende ligeglad med Peter Madsen, hans personligh­ed, fortid og levede liv.

Han er selvfølgel­ig kun sigtet, og vi skal alle vaere opmaerksom­me på ikke at dømme ham, men der er vel en grund til, at han er sigtet.

Det var meget mere aerefuldt og vaerdigt, hvis I skrev en god, lang artikel om Kims liv – muligvis med overskrift­en ’Kim er en fantastisk kvinde’.

Mon ikke, at Peter Madsen også bare er en simpel mand med behov – ligesom os andre – selv om vi ikke har haft et vildt liv.

Kom igen, Ekstra Bladet.

Det her klaeder jer ikke på nogen måde! Christian Askov er bekymret over, at aeldre ikke laengere skal have fornyet kørekortet ved det fyldte 70. år.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark