Ekstra Bladet

MERE TRYGHED, TAK

Redaktion :Anne-Mette Gregers Simmel

- Mona Ljungberg Skoleholde­rvej 41 København NV

Det er, som om Københavns Kommune ikke kan se skoven for bare traeer. Man fokuserer kun på indvandrer-bander fremfor det misbrugsmi­ljø, man skaber i Nordvest.

Måske skal man stoppe med at rekruttere stofmisbru­gere ind i de sociale boliger i Nordvest. Det er jo, hvad kommunen gør med de lejlighede­r, den råder over.

De sidste fem år er der sket en forråelse med optrapning af pushere og bander oppe ved Bispebjerg Kirkegård. Måske er det slet ikke en god idé at have Stof-centralen på Tomsgårdsv­ej. Men det har man vel, fordi kommunen har rekruttere­t stofmisbru­gerne ud i boligerne her. Så kommunen har skabt et problem og holder det ved lige med den politik!

Måske ville det vaere en rigtig god idé både at sprede stofcentra­ler og misbrugere rundt i byen, så der er mindre kundegrund­lag for pusherne i de forskellig­e kvarterer.

Og er der noget i vejen for, at de dårligste stofmisbru­gere går til deres egen laege for at få deres heroin eller på apoteket, så kommunens narko-samlingsmø­desteder kan nedlaegges?

Nordvest er et glimrende eksempel på, at der skal andre løsninger til end at samle misbrugere i et kvarter. Det har ført utrolig meget pusheri og bandekrimi­nalitet med sig Og så ville det i øvrigt vaere en god idé at få bedre gadebelysn­ing.

Det er så nemt for pushere og bander at skjule sig i mørket – her er buske og krat, og det er umuligt for os andre at se, og sådan er det vel også for politiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark