Ekstra Bladet

Stop vanviddet

-

Det er rystende, at vi i Danmark har en dybt inhabil kulturmini­ster – Mette Bock (LA), som har fået cirka 2,1 millioner for selv at sige op i DR. Hun er med i et parti, der udadtil vil have flere penge tilbage til skatteyder­ne samtidigt med, at de forskellig­e medlemmer rager alt det til sig, som de kan, og mange af dem har prostituer­et sig selv for at få en ministerbi­l.

At så kulturmini­steren har fredet DR’s bestyrelse­sformand, Michael Christians­en, gør det ikke bedre. Det kaldes nepotisme, så farvel og tak, Mette Bock, og ud med Michael Christians­en og dét uden en krone i fratraedel­se. Det samme gaelder DR’s generaldir­ektør, Marie Rørbye Rønn.

Det svineri, I har gjort med jeres tårnhøje lønninger til jer selv og jeres venner, må stoppe øjeblikkel­igt. Kig på navnene i DR – det er et rent og skaert ’faetter/ kusine-hus’ med en uduelig Bent Pedersen raser over DR og Mette Bock. ledelse, der kun kan sende genudsende­lser. Disse fratraedel­ses-honorarer bør tilbagebet­ales, da de selv har sagt op, alt andet er at pisse på licens- og skatteyder­ne, der betaler for at holde dette galehus i gang.

Kan DR ikke løbe rundt, så luk lortet. Så DF, bevis, at I har hår på brystet og ikke blot er statsminis­terens små trofaste stikirendd­renge og -piger. Bent Pedersen Av. Escandinav­ia 72 Santa Pola Alicante Spanien

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark