Ekstra Bladet

Dansk Folkeparti: Politik kraever flertal

-

Forslaget om at fjerne loftet over beskaeftig­elsesfradr­aget falder ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r bestemt ikke i god jord hos Dansk Folkeparti.

Det er simpelt hen en slags topskattel­ettelse, som partiet får svaert ved at støtte, lyder det. Heller ikke forslaget om at fjerne skat på arbejdsgiv­erbetalt telefon er groet i DF’s have, fordi det isaer er velstilled­e danskere, som har det privilegiu­m.

Gruppeform­and Peter Skaarup (DF) holder sig dog til de diplomatis­ke vendinger, da avisen fanger ham for en kommentar til regeringen­s ønsker til skattelett­elser.

– Det er for tidligt at sige, hvad vi mener, før vi har set det samlede udspil, siger han.

– Har regeringen taget jer i ed omkring deres udspil?

– Nej, det er ikke sådan, at vi er blevet forelagt papirer på de her ting. Vi ønsker ikke at blåstemple noget på forhånd. Regeringen må komme med deres samlede udspil, så tager vi stilling.

– Vi synes nok, der er vigtigere opgaver i vores faedreland end at tale om skattelett­elser. Så det er regeringen­s sag. Så må vi se, hvilken finansieri­ng der er. Det er altid interessan­t, hvis man gerne vil give skattelett­elser; hvor skal pengene komme fra?

– Det ligner, at LA er i faerd med at få topskattel­ettelser ind ad bagdøren. Hvordan er din analyse?

– Der skal et flertal til at gennemføre politik på Christians­borg. Det kraever, at vi har set den samlede pakke, påpeger Peter Skaarup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark