Ekstra Bladet

Kims veninde: Hvorfor løj han om hendes forsvinden

- PRIVATFOTO

Kim Walls veninde, Sonia Paul, står tilbage med mange spørgsmål.

– Kim var en af de sødeste, mest inspireren­de og intense venner, jeg har vaeret heldig at have, skriver hun og tilføjer:

– Det er umuligt at saette flere ord på, hvad alle os, der har vaeret bekymret over hendes forsvinden, har følt, men i hvert fald er vi et eller andet sted taettere på at kende sandheden nu

Hun og Kim gik på journalist­uddannelse­n sammen, men det var først, da det gik op for dem, at de begge fulgte den samme karriere i forhold til internatio­nal freelance-reportage, at de kom taettere på hinanden. Senere var de på en reportaget­ur til Uganda med Internatio­nal Women’s Media Foundation og har løbende prøvede at holde sig opdateret på hinanden og delte meget.

Sonia Paul håber nu bare, at den fulde sandhed kommer frem

– Hvad end han har sagt til politiet har vaeret kendt for dem nogen tid, og hans ’berømtheds’-status synes at få nogen til at tro, at han ikke kunne vaere i stand til at gøre noget galt. Men Kim og hendes familie fortjener retfaerdig­hed.

Hvis han var chokeret og forfaerdet over ulykken, da den skete, hvorfor forsøgte han så at skjule den og lyve om hendes forsvinden, siger Sonia Paul.

Kim var en af de sødeste, mest inspireren­de og intense venner

Deirdre King tror på, at der er sket en ulykke på Nautilus.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark