Ekstra Bladet

Fri hash er måske løsningen

- Heidi Wang Gruppeform­and (LA) Københavns Borgerrepr­aesentatio­n

De konservati­ve er bandernes bedste ven. Det er nemlig kun K, der står i vejen for at fratage banderne deres levebrød ved at gøre, som et bredt flertal i Københavns Borgerrepr­aesentatio­n igen og igen har bedt om: legalisere cannabis i en prøveordni­ng.

I stedet for at lytte til ekspertern­e spilder K tiden med populistis­ke forslag om at saette familien på gaden for bandemedle­mmers forbrydels­er.

Det har jo slet ingen juridisk gangbarhed at dømme nogen for andres forbrydels­er. Det virker, som om partiet stadig er i kamp med DF om, hvem der kan lyde hårdest.

Folketings­medlem Rasmus Jarlov, tidligere medlem af borgerrepr­aesentatio­n, skrev på Facebook i december:

’Chancen for, at Folketinge­t skulle vedtage, at der skal gaelde en anden narkolovgi­vning i København end i resten af landet, De konservati­ve står i vejen for fri hash, mener Heidi Wang (LA). er nul. Det ville vaere komplet absurd.’

’Det kommer aldrig til at ske. Det ved Borgerrepr­aesentatio­nen også udmaerket godt.’

De konservati­ve ved også udmaerket godt, at man ikke kan saette mor og søster på gaden for en dum drengs ballade. Så i stedet for at spilde tiden skulle Jarlov og hans parti imødekomme det forslag, Borgerrepr­aesentatio­n er kommet med. Soldater på vej vaek fra den danske lejr Camp Eden i Irak under den vestlige invasion 00’erne.

 ?? FOTO: /RITZAU/THOMAS BORBERG FOTO: THOMAS BORBERG ??
FOTO: /RITZAU/THOMAS BORBERG FOTO: THOMAS BORBERG
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark