Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden Randers Ulrik Jensen Reersøgade København Nicolai Sennels København Veber Finnedal København S Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse Regina Hil

at Brian Mikkelsen ikke behøver at udvide forskerord­ningen. Han kan forbyde den til sportsfolk, der ikke forsker i en fis – de har nok penge i forvejen, så hvorfor skal de nøjes med syv procent i skat? Forbyd ordningen – eller lav navnet om til lavere skatordnin­gen. at vi skal give prins Henrik en sidste gave: Saet ham ned i Kongelunde­n eller Kongens Have. Bare saet ham på plads. at hvis Remee er lettet over ikke laengere at skulle vaere dommer i ’X Factor’ – wannabe rockstar-konkurrenc­en for teenagere – må det undre, at han ikke har taget sin afsked for laenge siden. at ifølge regeringen skal indvandrin­g fra islamistis­ke lande åbenbart have lov at fortsaette i det uendelige. FN’s konvention­er og EU’s diktater er åbenbart vigtigere end vores sikkerhed. Ét valgløfte har Løkke da holdt: At følge Merkels ’flygtninge’-politik. at når unge bliver snydt, når de skal søge bolig, og når de ender i dødsensfar­lige druk-/ narko-orgier, så er det, fordi foraeldren­e aldrig har haft kraefter og tid til at opdrage og forklare afkommet om livets udfordring­er og farer. at vi ’slaver’ blev pålagt at have en e-Boks, fordi vi så er nødt til at have en pc – og straks lagde plageånder­ne på Christians­borg medieafgif­t på computere. Vi kraever, at overplageå­nden på Borgen, der vil nedlaegge det røde DR, også fjerner medieafgif­ten. at når Det Kongelige Teater kan foraere billetter for seks millioner kroner vaek, kan det kun vaere, fordi det får for meget i tilskud. Mette Frederikse­n skal vaere statsminis­ter – alt andet er uholdbart, skriver Mads Nielsen. Butikkerne og Dansk Erhverv vil have, at det skal vaere lovligt for butikkerne at dele overvågnin­gsbilleder af tyve og tyvebander med hinanden.

Men lovforslag­et kraenker de formodede tyves retssikker­hed, fordi det udfordrer det grundlaegg­ende princip i dansk ret om, at enhver er uskyldig, indtil det modsatte er bevist.

Det er domstolene­s opgave at dømme. Politiet kan fastsaette administra­tive bøder ved tyveri.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark