Ekstra Bladet

Slotsejer: En lejer ødelaegger det hele

-

I slotsejer og udlejer Peter Vognsen Nørgaards optik ville han uden problemer kunne invitere naboer, bekendte fra en haveforeni­ng og ansatte fra Horsens Kommune på en rund- og fremvisnin­g i sine lejeres boliger fredag 25. august på Boller Slot, hvis det ikke havde vaeret for Susanne Nielsen.

– Jeg har ikke forsøgt at traekke noget ned over hovedet på nogen. Vi holdt et møde med lejerne om arrangemen­tet for lang tid siden, og dengang var der ingen, der brokkede sig over noget som helst, siger Peter Vognsen Nørgaard til Ekstra Bladet.

Han tilføjer, at han har beklaget over for Susanne Nielsen, at han glemte at informere hende om det planlagte besøg, da hun som den foreløbig seneste lejer flyttede

– Al vores research peger i retning af, at du ikke har informeret godt nok om, at alle lejerne skulle åbne deres hjem for fremmede, og at det først skete, da Susanne Nielsen blev vidende om arrangemen­tet?

– Tal også med de andre lejere, så får du forhåbentl­ig en mere fyldestgør­ende forklaring.

– Det har vi gjort. De vil ikke udtale sig, men et par af dem bekraefter, at de heller ikke har ønsket at åbne deres dør for fremmede. Hvad siger du til, at Susanne Nielsen mener, at hun ville føle sig som en del af en zoologisk have, hvis hun skulle danse efter din pibe?

– Sådan er det slet ikke taenkt, men hun må mene, hvad hun vil, siger Peter Vognsen Nørgaard.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark