Ekstra Bladet

Nottingham Forest klar med 15 mio. kr. for Brøndbys landsholds­keeper BENDTNER VRAGET: ÅGE VALGTE FREDEN

-

åbenbart en fredselske­nde mand.

For mon ikke det er lige praecis dér, at hunden ligger begravet, når nu den norske landstraen­er kyler Nicklas Bendtner en tur i frostbokse­n.

På et tidspunkt, hvor den stormomsus­te angriber trods alt har leveret på et nogenlunde niveau gennem flere måneder og kommer med masser af kampe i benene.

ÅGE HAREIDE ER

nemlig vaeret meget optaget af at have den rette sammensaet­ning og harmoni i truppen, og han ved selvfølgel­ig udmaerket, at inviterer man Nicklas Bendtner med i en dansk landsholds­sammenhaen­g, følger der en masse støj med.

Interessen fra medierne vil eksplodere, og internt er Bendtner heller ikke typen, der bare lister over i et hjørne og laeser en bog. Samtidig vil Nicklas Bendtner stadig ligge højt i hierarkiet, selv

ÅGE HAREIDE HAR

om hans spillemaes­sige kvaliteter ikke berettiger til det.

Den uro gider Åge Hareide ikke op til de resterende knald eller fald-kampe i Danmarks VM-gruppe. Den nemme løsning? Tjae – den rolige, i hvert fald, og det kan man måske godt forstå.

Åge Hareides argumentat­ion. Både Kasper Dolberg og Viktor Fischer er udtaget med sigte på fremtiden, må man forstå, og selv om de ikke har leveret noget naevnevaer­digt på deres respektive klubhold, så skal ’de ikke straffes for, at deres saeson ikke har vaeret i gang så laenge’, lyder det fra Hareide.

Jamen, landsholde­t er ikke en talenttrup med tid til at vente. Det er de bedste spillere her og nu. Det er spillere, der skal kunne besejre Polen og Armenien, og ikke en dyt andet. Og der var Nicklas Bendtner et lige så godt bud. Ikke at Dolberg eller Fischer

ALLIGEVEL HALTER

skulle vaere ofret, men det ser ud til, at der er rigeligt med forsvars- og midtbanesp­illere.

Forhåbentl­ig kommer fredsbeslu­tningen ikke til at betyde, at Åge Hareide mangler den rigtige ammunition i front. De svar får vi først efter kampene mod Polen og Armenien.

NU SKAL VI

plads. Nicklas Bendtner burde have vaeret med i Hareides trup, men vi taler også om et tredje- eller fjerdevalg til startplads­en, så vi skal heller ikke krølle helt sammen i fosterstil­ling over, at han ikke slap gennem nåleøjet.

For så lysende klart har Nicklas Bendtner trods alt heller ikke stået på den norske fodboldhim­mel.

Braithwait­es skade giver Viktor Fischers udtagelse da også udmaerket mening. Den selvtillid­sfulde angriber har fart i fødderne og tager de dybdeløb, som Nicklas Bendtner trods alt ikke er leveringsd­ygtig i.

Viktor Fischer kan samtidig spille en af kanterne i den 4-3-3, der formentlig bliver måden, Danmark stiller op på mod Polen og måske Armenien.

MED MARTIN

er en støttespil­ler i Celta Vigo i La Liga, men må bare erkende, at hans landsholds­karriere er ved at udvikle sig til et mareridt. Denne gang er den boldbegave­de spiller helt ude i kulden.

nåede ikke tilbage i den rigtige form for FCK efter skaden – og det virker som den rigtige beslutning af Åge Hareide.

anerkender niveauet hos Rosenborg, men ikke hos Nicklas Bendtner. Bevist med udtagelsen af

Selvfølgel­ig en plads, hvor konkurrenc­en ikke er så stor som i front.

Under alle omstaendig­heder. Det er en af de staerkeste landsholds­trupper, Åge Hareide har haft til rådighed.

Masser af spillere med en forrygende start på saesonen. Nu mangler vi bare resultater­ne!

Daniel Wass Peter Ankersen Åge Hareide Jensen. Mike

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark