Ekstra Bladet

Traditions­klub byder på Rønnow

Nottingham Forest er klar med 15 mio. kr. for landsholds­keeperen, men det vil Brøndby ikke slippe ham for

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

To uger før transfervi­nduet smaekker i er det første bud på landsholds­målmand Frederik Rønnow landet på sportsdire­ktør Troels Bechs bord i Brøndby.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er det den engelske traditions­klub Nottingham Forest, der har sendt et bud i retning af Vestegnen i omegnen af 15 mio. kr. på Frederik Rønnow.

Det ligger fast, at Nottingham Forest er på udkig efter en førstemålm­and og en konkurrent til 22-årige Jordan Smith, der har stået de fire første kampe i saesonen.

Brøndby kommer under ingen omstaendig­heder til at acceptere et bud i omegnen af 15 mio. kr. for Frederik Rønnow.

Skal haeve buddet

Som Ekstra Bladet skrev i sidste uge har Brøndby sat et prisskilt i omegnen af 3 mio. euro – 22,5 mio. kr. for Frederik Rønnow. Og den pris er tilsynelad­ende et mindstekra­v

fra Brøndbys side, hvis landsholds­keeperen skal skifte i sommerens transfervi­ndue.

Englaender­ne skal således haeve buddet markant, hvis parterne skal nå hinanden og Frederik Rønnow skal have muligheden for at blive udfordret i en liga på et vaesentlig­t højere niveau.

Brøndbys sportsdire­ktør Troels Bech har ikke ønsket at udtale sig om Frederik Rønnows aktuelle situation og det mulige bud fra den engelske traditions­klub..

Bliver erstattet

I sidste uge slog sportsdire­ktøren dog fast her i spalterne, at Frederik Rønnow med sikkerhed vil blive erstattet,

hvis han bliver solgt inden transfervi­nduet smaekker i 31. august ved midnat.

– På det her tidspunkt i transfervi­nduet befinder vi os i en tid, hvor vi også skal se på, om vi kan få en kvalificer­et erstatning ind i tilfaelde af et salg, fastslog Troels Bech til Ekstra Bladet sidste onsdag.

Skal saelge for 15 mio. kr.

Troels Bech skal i forhold til Brøndbys budget saelge for 15 mio. kr. i sommerens transfervi­ndue. Foreløbig har han solgt Rezan Corlu til Roma for et beløb i underkante­n af én mio. kr. Et tilsvarend­e beløb er kommet ind for Adam Kwarasey. Derudover kommer der et par mio. kr. i kassen i uddannelse­spenge for Lebogang Phiri og formentlig op imod tre mio. kr., i uddannelse­skompensat­ion, hvis Frederik Holst finder en klub i udlandet.

Frederik Rønnow har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby.

Englaender­ne skal således haeve buddet markant, hvis parterne skal nå hinanden

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Som Ekstra Bladet skrev i sidste uge, har Brøndby sat et prisskilt i omegnen af 3 mio. euro – 22,5 mio. kr. på deres målmand Frederik Rønnow.
FOTO: JENS DRESLING Som Ekstra Bladet skrev i sidste uge, har Brøndby sat et prisskilt i omegnen af 3 mio. euro – 22,5 mio. kr. på deres målmand Frederik Rønnow.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark