Ekstra Bladet

Mathias er naeste mand på affyringsr­ampen

. SUPERLIGA Ajax har gennem laengere tid fulgt Mathias Jensen, der dog ikke skal nogen steder allerede i dette transfervi­ndue

- MADS GLENN WEHLAST MADS GORDON LADEKARL

Først blev Marcus Ingvarsten solgt for 38 mio. kr., siden røg Stanislav Lobotka for nogenlunde samme beløb og endelig fik Andreas Maxsø løbepas for et beløb i omegnen af tre mio. kr.

Naeste mand på affyringsr­ampen hos talentfabr­ikken fra FC Nordsjaell­and i Farum er med stor sandsynlig­hed holdets 21-årige kaptajn, Mathias Jensen.

Men det er helst en spiller Kasper Hjulmand ikke vil profilere alt for meget.

– Vi skal ikke begynde at snakke for meget om Jensen (Mathias). Han er vanvittigt god og skal ingen steder.

Eget niveau

– Han spiller på sit eget niveau i den her kamp og i mange kampe, siger Kasper Hjulmand, der tøver en anelse, da han får spørgsmåle­t: Hvor laenge kan I så holde på ham i Farum?

– Det er et rigtig godt spørgsmål, siger han uden at signalere om FCN evner at holde ham helt til naeste sommer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har den hollandske storklub Ajax fulgt Mathias Jensen gennem laengere tid. Men der bliver med stor sikkerhed ingen handel allerede denne sommer.

– Der skal ikke flere spillere ud i det her transfervi­ndue, siger Kasper Hjulmand med fasthed i stemmen.

For sportsdire­ktør Carsten V. Jensen er det ikke overrasken­de, at Ajax følger meget med i, hvad det er der foregår i FC Nordsjaell­and.

– Det er naturligt, at Ajax er til stede, når vi spiller kampe. Vores stil og måde at gøre tingene på minder meget om deres, siger Carsten V. Jensen og uddyber:

Voksede med opgaven

– Det er helt åbenlyst, hvis Ajax holder øje med Mathias Jensen. Han er en meget dygtig spiller, og netop han har potentiale til at nå Ajax-niveau, pointerer FCN-sportsdire­ktøren.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark