Ekstra Bladet

Hård dom: Han ender på baenken

- ANDERS JUNGE ERNST aje@eb.dk

Den røde løber kan roligt rulles ud på Old Trafford. Zlatan Ibrahimovi­c er tilbage i Manchester United, hvor han har skrevet under på en etårig kontrakt og overtager trøje nummer 10.

Helt ny rolle

Stjernens comeback er blevet en realitet i kølvandet på ugelange spekulatio­ner om fremtiden for hovedperso­nen, der stadig kaemper med at komme sig over den alvorlige korsbåndss­kade, som satte et trist punktum for hans første tid hos det nuvaerende førerhold i Premier League.

Nu tager han hul på anden akt i klubben, men det bliver i en helt ny rolle sammenlign­et med den, han første gang indtog, mener SBS Discoverys Premier League-ekspert Morten Bruun.

– Jeg har umådelig svaert ved at se Zlatan Ibrahimovi­c og Romelu Lukaku spille sammen i et system under José Mourinho. Som jeg ser det, bliver svenskeren indskiftni­ngspiller, og Lukaku vil fortsat vaere førsteangr­iber, siger Bruun.

– Manchester United kan måske spille det sidste kvarter af en kamp med begge spillere på banen, hvis de har desperat brug for et mål. Men Lukaku og Zlatan bejler i så høj grad til den samme plads. De er meget ens typer med en enorm fysik.

– Svenskeren er blevet brugt i en 4-4-2-formation på landsholde­t, men José Mourinho er ikke mand, der benytter det system, lyder Bruuns vurdering.

Men historien om Zlatans – Jeg ser strengt taget mest kontrakten som en gestus fra Manchester Uniteds side, siger Morten Bruun om Zlatans comeback.

comeback handler om meget mere end spilletid og spillestil. Det er en fortaellin­g om en superstjer­ne, der i første omgang ikke fik det ønskede

farvel, da en korsbåndss­kade spolerede afslutning­en på forrige saeson. Den skade kaemper han stadig med at få has på, og Morten Bruun har

bange anelser i forhold til, hvorvidt Zlatan overhovede­t er i stand til at finde sit gamle gear.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark