Ekstra Bladet

Peter Madsen naegter drabet

-

Ubåds-byggeren Peter Madsen er sigtet for drab, subsidiaer­t for uagtsomt drab under saerligt skaerpende omstaendig­heder, og er faengslet foreløbig frem til 5. september.

Under en ny afhøring hos politiet er han desuden blevet sigtet for usømmelig omgang med lig efter straffelov­ens paragraf 139 stk.1, der lyder: 'Den, som kraenker gravfreden eller gør sig skyldig i usømmelig behandling af lig, straffes med bøde eller faengsel indtil 6 måneder'.

Peter Madsen naegter sig skyldig i sigtelsern­e.

Han har forklaret, at der skete en ulykke om bord på Nautilus under sejlturen med svenske Kim Wall, og at hun blev ’begravet til søs’. Hvad den ordlyd daekker over, og hvad der naermere menes, er ikke oplyst i den bid af hans forklaring, som retten frigav i den forløbne uge.

Kim Walls torso blev fundet i vandkanten på det sydvestlig­e Amager i mandags, og politiet oplyste, at der var sket en bevidst afskaering af hoved, ben og arme. De dele er endnu ikke fundet.

Københavns Politi leder desuden efter det tøj, som Kim Wall havde på.

– Endvidere vil vi også stadig gerne høre fra personer, der kan gøre os klogere på de involvered­e personer og deres adfaerd m.v., lød det i en pressemedd­elelse fredag fra politiet. Peter Madsen naegter sig skyldig i samtlige sigtelser.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark