Ekstra Bladet

Mangeårig konflikt

-

Da Shuaib Khan bliver løsladt i 2012, sker der noget på Nørrebro i København. Flere bandemedle­mmer optraeder pludselig i sorte trøjer med påskriften ’Loyal to Familia’.

I midten af det hele står Shuaib Khan. Han har under sin afsoning fået et veltrimmet fuldskaeg, og når han faerdes på indre Nørrebro, er fremtoning­en udadtil ikke laengere tung og aggressiv, men rolig og med alvorlige øjne.

Dengang mødte Ekstra Bladet ham på en Nørrebroca­fe til et interview om konflikten:

I pressen er det udlagt, som om det er mig personligt, der har fået konflikten til at blusse op igen

– I pressen er det udlagt, som om det er mig personligt, der har fået konflikten til at blusse op igen. Det er en underlig påstand. Hvordan kan det vaere min skyld? Det er en konflikt, der har stået på i lang tid, sagde Shuaib Khan dengang til Ekstra Bladet.

Det virker, som om Shuaib Khan efter sin løsladelse har en nøje udarbejdet drejebog for LTF.

Han skrinlaegg­er den mangeårige konflikt med Hells Angels og inviterer de lokale rivaler fra Mjølnerpar­ken på forsonings­middag på et spisested på indre Nørrebro. Men der er én krig, han ikke stopper, nemlig den mangeårige konflikt med bandegrupp­eringen fra Vaerebro.

Konflikten tager til med flere skudattent­ater, der har karakter af rene likviderin­ger, og i februar 2013 er bogstavkom­binationen LTF overalt i landets medier.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark