Ekstra Bladet

En million pensionist­er får en lang naese

-

Direktøren får 27.000 kroner mere om året, mens en million pensionist­er får en lang naese. Sådan lyder vurderinge­n af regeringen­s skatteudsp­il til 23 milliarder kroner fra AEldre Sagen.

– Skattelett­elser for alle, som det bliver formuleret af regeringen, er ikke skattelett­elser for pensionist­er. Man overser fuldstaend­ig en million danskere, der har arbejdet hele deres liv. Det er chokerende, siger AEldre Sagens direktør, Bjarne Hastrup, i en pressemedd­elelse.

Ekstra Bladet fangede seniorkons­ulent Claus Blendstrup fra AEldre Sagen til en uddybende kommentar.

– Det er et meget maerkeligt signal, regeringen sender, og vi opfatter det som en lang naese til landets pensionist­er, forklarer han.

– Regeringen siger, at den vil lette skatten for dem, der arbejder hårdt. Samtidig er der absolut intet til den million folkepensi­onister, der har arbejdet hårdt.

– Det er vigtigt, at vi har nogen at se op til. Det er vigtigt, at der er nogen, som saetter i vaerk og skaber nogle arbejdspla­dser. Så kan det godt vaere, at de får nogle penge.

– Lad nu vaer’ med at flaebe. Jeg synes, vi skal vaere glade for og vaerne om de mennesker, som er i stand til

Det er et meget maerkeligt signal, regeringen sender

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Multi-millionaer­en Jesper Buch, der har grundlagt sin formue på firmaet Just Eat, med sin elegante Lamborghin­i foran pragtvilla­en på Frederiksb­erg.
FOTO: KENNETH MEYER Multi-millionaer­en Jesper Buch, der har grundlagt sin formue på firmaet Just Eat, med sin elegante Lamborghin­i foran pragtvilla­en på Frederiksb­erg.
 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN/RITZAU ?? Giver til de rigeDe fire kammerater fra blå stue på vej til fremlaegge­lse af skatteplan­en. Fra venstre Brian Mikkelsen (K), Simon Emil Ammitzbøll (LA), Kristian Jensen (V) og Karsten Lauritzen (V).
FOTO: JACOB EHRBAHN/RITZAU Giver til de rigeDe fire kammerater fra blå stue på vej til fremlaegge­lse af skatteplan­en. Fra venstre Brian Mikkelsen (K), Simon Emil Ammitzbøll (LA), Kristian Jensen (V) og Karsten Lauritzen (V).
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark