Ekstra Bladet

Brug pengene på noget andet

-

Du kender måske Annette Hansen, 44, fra tv. For hun har tidligere medvirket i DR1-programmet ’Overklasse­n på udebane’.

Her fik hun naesten tårerne til at trille på den tidligere modekonge Erik Brandt og forhenvaer­ende ceremonime­ster Christian EugenOlsen, da de besøgte Annette i privaten i Køge. Her fortalte hun, hvor meget hun slider med at få hverdagen til at haenge sammen.

Annette Hansen er en af dem, som ifølge statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen (V) vil få den ’relativt’ største skattelett­else.

Til dagligt arbejder hun i Superbrugs­en i Herfølge, hvor hun sidder bag kassen. Hun tjener knap 20.000 kroner om måneden.

Faktisk er hun slet ikke interesser­et i at få en skattelett­else.

– Jeg synes hellere, at de skulle lade vaere med at give os den skattelett­else. Pengene skulle hellere bruges på, at de aeldre får bedre pleje, bedre skoler og børnehaver, siger Annette Hansen.

Tror ikke på det

Hun vil helst stå med pengene i hånden, før hun tror på det.

– Jeg vil se det, før jeg tror det. Det vil glaede mig virkelig meget, men jeg tror, at det er valgflaesk fra regeringen, siger Annette Hansen.

– Nu har jeg lidt svaert ved at gennemskue tallene, men hvis jeg får 5000 kroner mere om året udbetalt i hånden, så vil jeg kunne maerke det, men det er jeg ikke sikker på, at jeg vil få, siger hun.

Annette Hansen har til gengaeld intet imod, at de mere velstilled­e danskere får langt mere, end hun gør, hvis regeringen­s skatteplan bliver gennemført.

– Jeg synes, at det er helt fair, at folk, der tjener mere end mig, får en større skattelett­else. De betaler jo mere i skat, end jeg gør. Men jeg ville selvfølgel­ig gerne have, at det var omvendt, forklarer kassedamen, som dog ikke vil arbejde mere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark