Ekstra Bladet

HARVEY HAERGER, MEN Melanias sko stjal billedet

- KATJA MEJBORN km@eb.dk

Den amerikansk­e praesident viser i aller højeste grad interesse for den naturkatas­trofe, som lige nu haerger USA.

Faktisk landede han i går lige midt i orkanens øje i Texas til trods for advarsler om endnu flere stride strømme af regn, der var på vej, skriver CNN.

Moderne, ikke praktisk

Ved sin side havde han sin hustru, Melania Trump, og selv om turen har til formål at vise de mange mennesker, der lider under orkanens haergen, sympati og støtte, var det noget helt andet, der fangede flere Twitter-brugeres opmaerksom­hed: Nemlig praesident­fruens skovalg.

For mens Donald Trump selv var praktisk klaedt på til anledninge­n i regnjakke og robuste støvler, valgte hans kone på besøget i den texanske havneby Corpus Christi at iføre sig en grøn jakke, sorte stumpe-bukser og et par klassiske sorte stiletter, og netop det ’mere moderigtig­e end praktiske valg’ fik folk på Twitter til tasterne. Blandt andet skrev en bruger: ’Man kan se på Melanias sko lige nøjagtigt, hvor alvorligt Trump-parret tager situatione­n’.

Rygterne vil i øvrigt, at Melania Trump siden skiftede til hvide gummisko på flyveturen. Donald Trump og hans hustru Melania ankom i går til Texas for at vise deres støtte til ofrene for orkanen Harvey, men da praesident­ens hustru mødte op i stilletter, kogte Twitter over.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark