Ekstra Bladet

I øvrigt mangler vi stadig at få at vide, hvordan de fantasiful­de skattelett­elser i givet fald skal finansiere­s

PÅ PAPIRET

- Laes side 6, 7, 8 og 10

VLAK-regeringen dele 23 milliarder vil kroner ud til hovedsagel­ig de mest velstilled­e danskere. En million pensionist­er del festen, får ikke i dehar af gode grunde det beskaeftig­elsesfradr­ag, for ikke som blevet regeringen­s finte-redskab er i topskatted­iskussione­n.

har opgivet kravet topskattel­ettelser. om stedet fjerner loftet beskaeftig­elsesfraI vi over draget. Det alle til gode. Også HK’erne.’ kommer Sådan smiskede regeringen pressemøde­t går. på i Regeringen­s økonomiske ministre leverede en flom af ord, da de praesenter­ede skatteudsp­illet. Men meget var sort snak.

Thulesen Dahls egne regnedreng­e allerede nået er til, at hvis loftet beskaeftig­elsesfradr­aget frem over fjernes, det betyde en lettelse topskatten vil i på 2,7 procent de mest velstilled­e. for nu engang sådan, at Dansk Og da det er Folkeparti regeringen­s eneste mulige forhandlin­gspartner, er Lars Løkkes profeti fra Marienborg­s er graesplaen­e allerede en realitet. 23 milliarder De slet og ret en omgang skattepop.

mangler stadig at at vide, hvordan de vi få fantasiful­de skattelett­elser givet fald skal finansiere­s. i Det regeringen først løfte sløret vil for i morgen, men man kan da let den tanke, at der skal få de forvejen klemmes endnu børn ind i i overfyldte flere daginstitu­tioner, at aeldreplej­en endnu engang forringet, og at venteliste­rne hospiblive­r på talerne tilstraekk­elig grad barberes ned. ikke i

skal mest a a t se regeringen­s skatteudvi forsøg påfatl bevare den indre borgfred. spil som et Liberal Alliance deres topskattel­ettelse. fik ikke Men så idéen med beskaeftig­elsesfradr­aget blev spillet bordet som et alternativ­t greb. Og det på er Lars Løkkes skyld, at jo ikke DF ikke vil levere stemmerne.

måde det med Lamborghin­i-reformen. er Det et forslag, der skal tilfredsst­ille de er bilgale asfaltcowb­oys men det har ingen chancer i LA, at vedtaget. Tvaertimod risikerer det at for blive ramme regeringen som en boomerang nakken, i fordi bilsalget går stå. Ingen så laenge i vil købe bil, der usikkerhed afgifterne. Det logik. er om er Hvilket praesis det, skatteudsp­illet savner. er hele

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark