Ekstra Bladet

Imens fik Lone en p-bøde

POLITIET AFSPAERRED­E OMRÅDE PÅ GRUND AF BOMBE-TRUSSEL

- PRIVATFOTO DAVID ATTARDO daat@eb.dk

Lone var til laegen og havde parkeret på en p-plads, der i mellemtide­n blev evakueret på grund af en bombetruss­el, og i mens fik Lone en p-bøde. Den naegter hun at betale. Lone Rømer Brink er godt gal i skralden.

I går formiddag var hun taget til laegen med sin mor i Esbjerg og havde parkeret på en parkerings­plads i Havnegade.

Det skriver JydskeVest­kysten.

Men samtidig med, at den 50-årige kvinde var hos laegen, indrullede der pludselig en bombetruss­el, fordi en ukendt person havde efterladt en indkøbspos­e, og parkerings­pladsen blev derfor afspaerret af politiet.

Falsk alarm

Efterfølge­nde kunne Syd- og Sønderjyll­ands Politi fortaelle til Ekstra Bladet, at EOD (Haerens Ammunition­srydningst­jeneste, red.) var tilkaldt for at undersøge indholdet.

Heldigvis viste det sig at

vaere falsk alarm, men da Lone Rømer Brink kom tilbage til sin bil, så fik hun et chok.

– Jeg havde siddet inde hos laegen sammen med min mor og drukket kaffe, da politiet kommer ind og fortaeller, at vi igen kan gå ud til vores biler. Da jeg kommer tilbage, så haenger der en parkerings­bøde på min bil. Det bliver jeg bare skidesur over. Hvad laver en parkerings­vagt der? siger Lone Rømer Brink til Ekstra Bladet.

Ifølge esbjergens­eren står

der på hendes bøde, at den er udstedt mellem klokken 13.44 og 13.48, og det forstår hun slet ikke.

– Området var jo afspaerret på det tidspunkt, så jeg aner ikke, hvordan vedkommend­e er kommet derind, siger hun til Ekstra Bladet og fortaeller samtidig, at flere håndvaerke­re forsøgte at stoppe p-vagten.

Hurtigt vagt

Men netop klokken 13.44 melder Syd- og Sønderjyll­ands Politi ud, at området ikke var afspaerret laengere, og faren var drevet over.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Europark, men de svarer ikke på vores henvendels­e, men Lone Rømer Brink oplyser, at hun ikke har taenkt sig at betale.

– Jeg kommer ikke til at betale den bøde, siger hun til Ekstra Bladet.

Da jeg kommer tilbage, haenger der en parkerings­bøde på min bil. Det bliver jeg bare skidesur over

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark