Ekstra Bladet

ASTEPERERE­T OR JERNEBLØDN­ING

- Pc@eb.dk ls@eb.dk losped@eb.dk

k han et ildebefind­ende, og et viste sig at vaere alvorligt en flaenge i hovedpulså­ren, g kirurgerne måtte åbne ans brystkasse for at opereham i hjertet. ’Hvis ikke jeg var kommet f sted til hospitalet den afn, havde jeg slet ikke vaeret er mere – så jeg føler mig rkelig heldig’, skrev Roert Hansen efterfølge­nde å Facebook. 13 måneder senere genemførte han en powerman, er består af 10 kilometer løb, 60 kilometer cykling og derefter yderligere 10 kilometer løb.

Aflyser foredrag

– Derfor er han også rimelig 'alert' denne gang, siger Steen Hassing Møller om Robert Hansens hjerneblød­ning.

Ud over aflysninge­n af Pejseshowe­t får Robert Hansens sygdom ikke store arbejdsmae­ssige konsekvens­er for skuespille­rens den kommende tid.

– Han må aflyse nogle foredrag, og så har han kontrakt på to store roller, men det er først om et års tid, siger Steen Hassing Møller. Når man bliver ramt af en hjerneblød­ning, er det alfa og omega, at der bliver reageret og handlet med det samme.

Det fortaeller laegen Peter Qvortrup Geisling til.

Det gjorde der heldigvis sidste mandag, da Robert Hansen blev dårlig, og hans kaereste ringede efter hjaelp.

Tid er vigtig

Kort tid efter ankomsten til Rigshospit­alet blev skuespille­ren opereret for blødningen

13 måneder senere ennemførte han n powerman

 ?? PHILIP DAVALI FOTO: /RITZAU/BENJAMIN KÜRSTEIN ?? 37-årige Robert Hansen troede, at han ’bare’ led af en frossen skulder. Det viste sig at vaere langt mere alvorligt, nemlig en hjerneblød­ning. Heldigvis meldes han i bedring.FOTO:
PHILIP DAVALI FOTO: /RITZAU/BENJAMIN KÜRSTEIN 37-årige Robert Hansen troede, at han ’bare’ led af en frossen skulder. Det viste sig at vaere langt mere alvorligt, nemlig en hjerneblød­ning. Heldigvis meldes han i bedring.FOTO:
 ?? FOTO: /RITZAU/ THOMAS LEKFELDT ?? Deltagelse­n i ’Vild med dans’ i 2007 blev et vendepunkt for Robert Hansen efter nogle sorte år med misbrug.
FOTO: /RITZAU/ THOMAS LEKFELDT Deltagelse­n i ’Vild med dans’ i 2007 blev et vendepunkt for Robert Hansen efter nogle sorte år med misbrug.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark