Ekstra Bladet

Silas Holst: Jeg er dybt rystet

-

– Jeg havde godt set i nyhederne, at han var blevet indlagt, men jeg vidste ikke, hvor galt det egentlig stod til. Han har vaeret så rigeligt igennem, så det her er ikke fair, fortaeller musicalstj­ernen Silas Holst og refererer til dengang for to år siden, hvor Robert Hansen blev syg med en flaenge på hovedpulså­ren.

Robert Hansen skulle for nylig til Pejseshow 17 på Pejsegårde­n, men måtte aflyse på grund af problemer med skulderen.

– Altså, jeg troede ligesom alle andre, at det bare var en frossen skulder, der har plaget Robert det sidste stykke tid. Jeg havde på ingen måde regnet med, at der var tale om noget langt mere alvorligt, og slet ikke på niveau med en hjerneblød­ning, siger Silas Holst.

Efter hjerteprob­lemerne aendrede Robert Hansen livsstil, og han begyndte at dyrke mere motion og leve sundere. Derfor er Silas Holst også overrasket over, at vennen atter er blevet syg.

Han var jo helt ovenpå

– Man har jo ikke kunnet maerke på ham, at han havde vaeret alvorligt syg med hjertet. Han var fuldstaend­ig frisk og lever sundt. Han var jo helt ovenpå igen, forklarer Silas Holst.

Selv om det er nogle måneder siden, at Silas Holst sidst har set Robert Hansen, så har han planer om at vaere der for sin ven.

– Robert er sjovt nok lidt svaer at få fat på lige nu, men jeg er ved hans side, så snart det er muligt.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? – Han har vaeret så rigeligt igennem, siger Silas Holst om vennen Robert Hansens sygdom.
FOTO: LINDA JOHANSEN – Han har vaeret så rigeligt igennem, siger Silas Holst om vennen Robert Hansens sygdom.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark