Ekstra Bladet

Så er den igen gal med professore­n

- Christian Askov Fredensvej 18 Oksbøl Lars M. Tjellesen Bornholm

Så er tidligere professor Milena Penkowa på banen igen.

Sidste gang, man hørte om hende, var i forbindels­e med årtiers største danske forsknings­skandale, der havde gjort det muligt for hende at gøre lynkarrier­e og blive professor ved Københavns Universite­t.

Derefter gik hun i flyverskju­l, og først nu har Styrelsen for Patientsik­kerhed udstedt et arbejdsfor­bud til Milena Penkowa, som nu driver hjemmeside­n Hjerneeksp­erten. Hun må nemlig ikke arbejde som laege – kun hvis det er under et såkaldt supervisio­n fra en anden laege.

Hun virker patetisk over for offentligh­eden på mange måder, og det kniber for hende at få den innovation gennemført, som hun på så mange måder ønsker sig.

Vi er flere, der gerne vil give Milena Penkowa følgende råd: Pak dine sydfrugter, og find et land, hvor du bedre kan adaptere dine determiner­ede ’professori­déer’. Har I taenkt over, hvorfor Volbeat ikke ønskede, at Ekstra Bladet skulle med til koncerten forleden? Svaret er selvfølgel­ig helt ligetil: Ingen vil lege med Treo!

Ekstra Bladets musikanmel­der Thomas Treo er altid sig selv og rammer altid helt ved siden af skiven. Men det er tilsynelad­ende det, han står for, og synes er hans opgave. Han er en anmelder, der er så ’anderledes’ og helt sig selv i et dybt, egocentris­k mørke.

Han er en typisk anmelder – de er altid så dejligt kloge og prøver at fortaelle os almindelig­e mennesker noget, vi ikke ønsker at få at vide. De er ikke til gavn, tvaertimod. Alle anmeldere er ude i hampen og er aldrig bedre til fortolknin­g, end du er.

Det er gammeldags og helt håbløst at bringe anmeldelse­r. Tiden er ikke til den slags.

Treo er for meget, og selv om naesten alle er staerkt I Dubai er selv politibile­rne Lamborghin­i’er. Nu vil regeringen også have flere luksusbile­r på de danske veje. Publikum var vilde af begejstrin­g, da danske Volbeat gav koncert i Parken forleden. De danske anmeldere var derimod knap så glade.

imod ham, har Ekstra Bladet stadig plads til hans sure og ligegyldig­e opstød. Han hører ikke til her – han bør kun anmelde i kirkeblade­t,

Tandlaegeb­ladet, AEldre Sagens blad og andre steder, hvor der er nok af naive mennesker til, at han vil blive laest.

Treo tror, at han er Gud, og lever fantasiløs­t i uendeligt mørke.

 ?? FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN ??
FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark