Ekstra Bladet

Støjberg på glatis

- Else Skovløber Skovvejen 34 Skibby

Jeg har tidligere set en kommende blå stjerne i Venstres Inger Støjberg. Muligvis endda som den første kvindelige statsminis­ter fra den borgerlige lejr, hvis de blå vinder naeste valg.

Lars Løkke Rasmussens kronprins, Kristian Jensen, virker ikke som den skarpeste kniv i skuffen, og han er ingen ledertype.

Men Støjbergs sidste udmelding skuffer. Hun burde have gennemskue­t scenariet med det samme:

Inger, der er ingen grund til bekymring over nydanskern­es manglende frisind. Det er et spørgsmål om vaerdier, når 25 procent af de unge nydanskere giver udtryk for, at homoseksue­lle ikke er deres kop te og mener, at kun to mennesker af forskellig køn kan indgå aegteskab. Det er aerlig snak.

Modsaetnin­ger mødes, og sød musik opstår – som magneter tiltraekke­s af modpolen. Samme tal ville Inger Støjberg bør ikke vaere bekymret over indvandrer­es syn på homoseksue­lle.

nok fremgå hos danskere generelt, hvis man lavede en anonym undersøgel­se. Danskerne er nogle bangebukse, hvis de ikke tør sige deres mening af frygt for at blive banket på plads af den dominerend­e, meningsdan­nende kulturradi­kale elite.

Elitens ordpoliti styrer tonen i debatten med hård hånd, hvis den går i den ’forkerte’ retning, og stiller kritiske spørgsmål ved elitens maerkesage­r såsom fri abort, seksuelle minoritete­rs

rettighede­r og kønnenes totale ligestilli­ng. Det samme gaelder i Sverige, hvor nogle forskruede paedagoger insisterer på at kalde børn for ’hen’ i stedet for han/hun af frygt for de ’gammeldags’ kønsrollem­ønstre.

Lad os i stedet hylde forskellig­heden, både hvad angår kønsforske­lle og raceforske­lle.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark