Ekstra Bladet

Skaber mere ulighed

- Rune Olsen Hyben Alle 100 Kastrup

Regeringen­s nye skatteudsp­il er fuldstaend­igt skaevt, og meget chokerende skaber det større ulighed, end der allerede er i forvejen. Og politikern­e gør det tilmed med åbne øjne og et kaempe grin.

Løkke og co. haevder, at det er alle dem med lav løn, der får glaede af deres skatteudsp­il – men det passer bare ikke. Det kan man tydeligt se på de tal, der er kommet frem.

Alle de almindelig­e arbejdere med lav løn, som slider og slaeber, og de studerende, som i mange tilfaelde er nødt til at arbejde ved siden af studierne for at få økonomien til at løbe rundt, pensionist­er, som har arbejdet og betalt skat hele deres liv, arbejdsløs­e, handicappe­de, fysisk og psykisk nedslidte – ja, de kommer ikke til at få glaede af regeringen­s skatterefo­rm.

Derimod har alle de mest velhavende i Danmark lov til at glaede sig over skatteudsp­illet, for det er dem, der får de store skattelett­elser.

Jeg håber ikke, at regeringen får lov til at føre disse skjulte topskattel­ettelser ud i livet, da det ville vaere med til at forringe den danske velfaerd endnu mere, end det allerede er sket.

Den kløft, der er blevet skabt mellem rig og fattig i Danmark, skal helt sikkert ikke have lov til at vokse sig større, hvilket regeringen ellers åbenbart har store planer om.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark