Ekstra Bladet

Kjaer på hold med Messi

-

Simon Kjaer har fået lidt af en drømmestar­t i Sevilla.

Han havde godt nok ikke den store indflydels­e på klubbens kvalifikat­ion til Champions League, hvor han ikke fik spilletid i de to kval-kampe mod Büyüksehir.

Det var måske ikke så overrasken­de, fordi klubbens nye traener, Eduardo Berizzo, der er kommet fra Celta Vigo, er kendt som en mand der roterer meget med spillerne i sin trup.

Mens Kjaer så til, da pladsen i Champions League blev sikret, har den danske landsholds­kaptajn til gengaeld fået fuld spilletid i de to første kampe i La Liga.

1-1 mod Espanyol i saesonprem­ieren og senest 1-0 over Getafe på udebane. I weekendens kamp mod Getafe blev der fra flere sider lagt maerke til Simon Kjaers bedrifter i Sevilla-forsvaret.

Simon Kjaer havnede således på Ugens Hold i den store spanske sportsavis Marca, hvor han kom på hold med Barcelona-stjernen Lionel Messi. Samtidig blev den 28årige dansker også kåret som Sevillas bedste spiller i det opgør af klubbens hjemmeside og klubbens fans.

I den anden store spanske sportsavis, AS, nåede han ikke Ugens Hold, men han var den bedste markspille­r på Sevilla-mandskabet.

– Jeg er glad for min start i Sevilla. Fodbolden er for mig et stort tryghedspu­nkt. Men det er klart, at der har vaeret lidt at se til, siden jeg kom derned. Det har vaeret lidt kaotisk, og der mangler måske 50-100 flyttekass­er at blive åbnet.

– Vi flyttede ind i vores nye hus sidste tirsdag, men det hjaelper mig nok en smule, at vi efterhånde­n har prøvet at flytte en del gange før, forklarer Simon Kjaer. – Jeg er glad for min start i Sevilla. Fodbolden er for mig et stort tryghedspu­nkt, fortaeller Simon Kjaer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark